DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Tegen het beurssentiment in wist Arcelor Mittal vandaag opnieuw te stijgen. Ik ga er van uit dat laat in de middag een nieuwe opwaartse fase is gestart.

Verhoog opnieuw stoploss Arcelor Mittal

Tegen het beurssentiment in wist Arcelor Mittal vandaag opnieuw te stijgen.
Ik ga er van uit dat laat in de middag een nieuwe opwaartse fase is gestart, waardoor we de stoploss nu significant gaan verhogen.
De stoploss wijzigt van EUR 18 nu naar EUR 20, waardoor we onze winst verder beschermen.

De positie in Unilever is helaas uitgestopt vandaag.

Gratis e-mail alert

Om op de hoogte te blijven van wijzigingen in deze tips, zoals wijzigingen stoploss of winstnemingen, raden we u aan gebruik te maken van het gratis e-mail- alert, waarvoor u zich kunt aanmelden met het formulier onderaan.

Abonneer u dan op onze gratis e-mail alert service. KLIK HIER

Positie-informatie: zowel de redactie als Cees de Vries hebben geen positie in dit aandeel. Klik hier voor onze disclaimer.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/verhoog-opnieuw-stoploss-arcelor-mittal/

Gerelateerde artikelen:

Cees de Vries

Cees de Vries was vanaf 1988 tot 1998 senior vermogensadviseur bij verschillende banken. Van 1998 tot 2008 was hij verantwoordelijk voor de invulling van Technische Analyse bij van Lanschot Bankiers. Zijn specialiteit is het analyseren van fondsen en markten op basis van de onbekende, maar unieke wiskundige methode van W.D. Gann . Cees is nu werkzaam als zelfstandige en beheert, naast het analyseren, een snel groeiende groep niet-professionele beleggers. Daarnaast maken professionele eindbeleggers in toenemende mate gebruik van zijn specifieke expertise. Vanaf 13 december 2008 zal elk weekend een bijdrage verschijnen waarbij, als de omstandigheden dat toelaten, een " live trade" opgenomen zal worden.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo