DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


De Turkse beurs was in de afgelopen jaren als honing voor beleggers. Rendementen van maar liefst 100% konden behaald worden. Wij hebben diverse artikelen daarover geschreven.

Trading tip: Turkse beurs

De Turkse beurs was in de afgelopen jaren als honing voor beleggers. Rendementen van maar liefst 100% konden behaald worden. Wij hebben diverse artikelen daarover geschreven.

In navolging van de correctie op de opkomende markten heeft ook deze markt klappen gekregen. De ISE-100 index staat ten opzichte van het begin van het jaar in de min.

ISE 2011

ISE 2011

Op lange termijn ben ik nog steeds positief over deze beurs. De aandelen zijn goedkoop en de economische vooruitzichten zijn goed.

Onze ervaren handelaar Chel heeft recent een trading tip voor Turkije geschreven op ons forum. Hij wil inspelen op een herstel door een Turbo Long te kopen op de Turkey Titans, de grootste beursgenoteerde bedrijven van het land.

“Proberen wij de Turkey Titans Turbo Long 496 aan te kopen. Wij geven een order op van de aankoop van 200 stuks voor een koers van € 5,25.”

Mocht u ook na 31 juli onze trades willen volgen, ga dan naar http://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/chel-trading/.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/trading-tip-turkse-beurs/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (1 reactie)

Toon: Nieuwste | Oudste

  1. Banken in Nederland says:

    Hallo!,

    Mijn naam is Julia en ik heb een vraag. Spaartegoeden in turkse lire zijn nu ongunstig om te wisselen naar euro gezien de hoge euro. Gaat de euro nog zakken?

wp-puzzle.com logo