DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


In 1953 schreef Keiji Nakazawa een verhaal the BareFoot Gen over de niet te beteugelen drang van de mens in het streven naar winst.

Tomeloosheid

In 1953 schreef Keiji Nakazawa een verhaal the BareFoot Gen over de niet te beteugelen drang van de mens in het streven naar winst waarbij eerst zichzelf vervolgens Edo (Tokio) en dan geheel Japan en uiteindelijk de aarde wordt vernietigd. De ramp in Fukushima/Japan is bijna een kopie van dit verhaal. Hetzelfde scenario is een vloedgolf, een ontploffing en vervolgens een brand. Alles is hetzelfde en alles is een herhaling van hetzelfde alleen de volgorde is elke keer anders.

Ons gewaardeerd forumlid Noach is terug en heeft een mooi stukje op ons forum gepost. Wederom een leuk artikel met kunst, cultuur en beleggen. Vooral voor daghandelaren is zijn artikel waardevol.

U kunt het lezen op http://www.dekritischebelegger.nl/forum/aex/aex-stijgt-weer/page/16#post-5154. Als u het mooi vindt spreek dan ook uw waardering uit op ons forum.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/tomeloosheid/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo