ING opende vandaag op 4.50 en duikelde direct verder omlaag. Ik heb dus niet gekocht, want de gap- opening was een reëel gevaar wat ik eerder beschreef.

Technische update ING en Goud

ING opende vandaag op 4.50 en duikelde direct verder omlaag. Ik heb dus niet gekocht, want de gap- opening was een reëel gevaar wat ik eerder beschreef.

Hopelijk kunnen we dit als ‘ruis’ beschouwen, maar een slot boven EUR 4.50 is dan op korte termijn pure noodzaak. Eerlijk gezegd houd ik daar nog steeds rekening mee.

De stoploss van Goud trek ik verder omhoog, daar een opwaartse draai in aandelen, wat ik nog steeds verwacht, op elk moment kan geschieden, wat een felle reactie in Goud plausibel maakt. De stoploss wijzigt van 960 naar 975.

Om op de hoogte te blijven van wijzigingen in deze tips, zoals wijzigingen stoploss of winstnemingen, raden we u aan gebruik te maken van het gratis e-mail- alert, waarvoor u zich kunt aanmelden met het formulier onderaan.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste berichten en opinies van De Kritische Belegger?

Abonneer u dan op onze gratis e-mail alert service. KLIK HIER

Ondergetekende heeft geen positie in Goud en in ING. De redactie heeft geen posities in de genoemde effecten. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Cees de Vries, technisch analist en vermogensadviseur
c.devries@dekritischebelegger.nl

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/technische-update-ing-en-goud/

Gerelateerde artikelen:

Cees de Vries

Cees de Vries was vanaf 1988 tot 1998 senior vermogensadviseur bij verschillende banken. Van 1998 tot 2008 was hij verantwoordelijk voor de invulling van Technische Analyse bij van Lanschot Bankiers. Zijn specialiteit is het analyseren van fondsen en markten op basis van de onbekende, maar unieke wiskundige methode van W.D. Gann . Cees is nu werkzaam als zelfstandige en beheert, naast het analyseren, een snel groeiende groep niet-professionele beleggers. Daarnaast maken professionele eindbeleggers in toenemende mate gebruik van zijn specifieke expertise. Vanaf 13 december 2008 zal elk weekend een bijdrage verschijnen waarbij, als de omstandigheden dat toelaten, een " live trade" opgenomen zal worden.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo