Hoewel het niet de bedoeling is op elke reactie direct publiekelijk te reageren zal ik dat vandaag wel doen. Op de vraag; En nu? Ik zie geen aanleiding de strategie te wijzigen en de stoploss is ook niet geraakt.

Strategie ongewijzigd

Hoewel het niet de bedoeling is op elke reactie direct publiekelijk te reageren zal ik dat vandaag wel doen.

Het is de bedoeling dat ik elk weekeinde een column verzorg al dan niet gepaard gaande met een trade. De stoploss en koersdoel zijn harde ijkpunten tenzij ik tussentijds middels een column wijzigingen aanbreng. Voor meer (betaalde) adviezen dient u kontakt op te nemen met mij.

Op de vraag; En nu? Ik zie geen aanleiding de strategie te wijzigen en de stoploss is ook niet geraakt. De stoploss was niet voor niets relatief ver verwijderd van de entry. Daarnaast had de trade een duidelijk speculatief karakter, waarmee bedoeld dat de inleg niet groot mag zijn. Vandaag en morgen zal echter duidelijk worden in hoeverre de low vandaag op 247.25 van de future steun biedt. Gann en ik hebben er goede hoop op, maar dat het fragiel is, mag duidelijk zijn De stoploss wijzig ik nu naar 247.25.

Arcelor is inderdaad uitgestopt, de volatiliteit neemt extreme vormen aan op intradagbasis.

Verder verwijs ik naar het artikel van zaterdag jl. betreffende koersdoel.

trading_tips_11_02_09

Om op de hoogte te blijven van wijzigingen in deze tips, zoals wijzigingen stoploss of winstnemingen, raden we u aan gebruik te maken van het gratis e-mail- alert, waarvoor u zich kunt aanmelden met het formulier onderaan.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste berichten en opinies van De Kritische Belegger?

Abonneer u dan op onze gratis e-mail alert service. KLIK HIER
Ondergetekende heeft geen positie in de AEX call-spread. De redactie heeft geen posities in de genoemde effect(en). Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Cees de Vries, technisch analist en vermogensadviseur
c.devries@dekritischebelegger.nl

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/strategie-ongewijzigd/

Gerelateerde artikelen:

Cees de Vries

Cees de Vries was vanaf 1988 tot 1998 senior vermogensadviseur bij verschillende banken. Van 1998 tot 2008 was hij verantwoordelijk voor de invulling van Technische Analyse bij van Lanschot Bankiers. Zijn specialiteit is het analyseren van fondsen en markten op basis van de onbekende, maar unieke wiskundige methode van W.D. Gann . Cees is nu werkzaam als zelfstandige en beheert, naast het analyseren, een snel groeiende groep niet-professionele beleggers. Daarnaast maken professionele eindbeleggers in toenemende mate gebruik van zijn specifieke expertise. Vanaf 13 december 2008 zal elk weekend een bijdrage verschijnen waarbij, als de omstandigheden dat toelaten, een " live trade" opgenomen zal worden.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo