DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Gisteren besloten de shortpositie AEX te sluiten, gelet op omkeersignalen korte termijn. Een nieuwe aanval op 345 lijkt onderweg. U kunt nu op 327 sluiten, wat 10 punten winst op positie oplevert.

Sluit shortpositie AEX

Positie-update 17 augustus 14:08 uur:

Zoals vermeld in de reactie op mijn column AEX: Tijd en Prijs komen samen:

Gisteren besloten de shortpositie AEX te sluiten, gelet op omkeersignalen korte termijn. Een nieuwe aanval op 345 lijkt onderweg. U kunt nu op 327 sluiten, wat 10 punten winst op positie oplevert.

Mocht onverhoopt de 321 dezer dagen alsnog neerwaarts worden uitgenomen, keer ik zeer waarschijnlijk weer terug in shortposities.

Gratis e-mail alert

Om op de hoogte te blijven van wijzigingen in de tips, zoals wijzigingen stoploss of winstnemingen, raden we u aan gebruik te maken van het gratis e-mail-alert, waarvoor u zich kunt aanmelden met deze LINK.

Gann – seminar

  • Wat betekent het als Prijs en Tijd samenkomen?
  • Hoe profiteren in stijgende en dalende markten?
  • Aandelenselectie middels database.

Verrijk uw kennis en laat wiskunde u mede leiden bij het nemen van beleggingsbeslissingen.

De bijeenkomst vindt plaats ten kantore van Cees in Molenaarsgraaf.

Bent u ook geïnteresseerd om te horen en zien hoe met uiterste precisie koop- en verkooptransacties tot stand komen en beleggen weer leuk en winstgevend wordt?

Wilt u ook grip krijgen op uw vermogensontwikkeling?

Geef u nu op voor dit seminar, want de plaatsen zijn beperkt.  Het seminar wordt op 6 of 13 oktober ’s avonds gehouden. (gelieve uw voorkeur voor datum aan te geven). De insteek van het seminar zal zich primair richten op de vermogende belegger.

Richt uw mail aan seminar@dekritischebelegger.nl
of reageer via onze contactpagina. Vermeld uw naam, aantal personen,  telefoonnummer en e-mail adres waaronder u bereikbaar bent. De kosten bedragen EUR 100 inclusief BTW per deelnemer.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Cees de Vries, technisch analist en vermogensbeheerder

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/sluit-shortpositie-aex/

Gerelateerde artikelen:

Cees de Vries

Cees de Vries was vanaf 1988 tot 1998 senior vermogensadviseur bij verschillende banken. Van 1998 tot 2008 was hij verantwoordelijk voor de invulling van Technische Analyse bij van Lanschot Bankiers. Zijn specialiteit is het analyseren van fondsen en markten op basis van de onbekende, maar unieke wiskundige methode van W.D. Gann . Cees is nu werkzaam als zelfstandige en beheert, naast het analyseren, een snel groeiende groep niet-professionele beleggers. Daarnaast maken professionele eindbeleggers in toenemende mate gebruik van zijn specifieke expertise. Vanaf 13 december 2008 zal elk weekend een bijdrage verschijnen waarbij, als de omstandigheden dat toelaten, een " live trade" opgenomen zal worden.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo