Op 31 mei werd een positie short op de Duitse DAX ingenomen. Deze is gisteren gesloten op een koers van € 9,91. Daarmee loopt het resultaat met ruim € 215,- op. Sinds de start op 25 april is er € 1.599 verdiend.

Pak 29% op DAX

Op 31 mei werd een positie short op de Duitse DAX ingenomen. Deze is gisteren gesloten op een koers van € 9,91. Daarmee loopt het resultaat met ruim € 215,- op. Sinds de start op 25 april is er € 1.599 verdiend oftewel een rendement van 16%. Niet gek dus, binnen 2 maanden.

De positie werd ingenomen op een koers van € 7,53 en werd gesloten op een koers van € 9,91. Dat is een rendement van 29%.

Ook profiteren?

Sinds kort bieden wij gratis trading signalen aan op ons forum. Wij zijn gestart met een modelportefeuille van 10.000 euro. Elke morgen volgt een post met een update over de posities en eventuele aankopen.

U kunt het volgen op: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/chel-trading

Resultaten

De resultaten van de trades kunt u hier terugvinden: Resultaten Chel Trading.

Adviezen in uw e-mail box

U kunt op een makkelijke manier deze adviezen in uw e-mail box krijgen. Wanneer Chel zijn updates publiceert krijgt u een berichtje. U leest hier meer over hoe u deze adviezen per e-mail kunt krijgen: KLIK HIER

Update: Schrijf u in via deze link

Eerlijk en transparant

Chel biedt op een eerlijke, duidelijk en transparantie manier elke morgen GRATIS updates op ons forum over zijn positie. Zijn signalen onderscheiden zich van andere door:

  • het is rustiger, mensen kunnen het altijd volgen
  • het is gespreider dus minder risico
  • Chel belegt zelf in de adviezen en de modelportefeuille is dus niet slechts op papier.

Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact met ons op: http://www.dekritischebelegger.nl/contact/

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/pak-29-op-dax/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo