DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Vaak wordt geadviseerd om niet overnight gaan met posities dus hen niet mee te nemen naar de volgende dag. Het niet meenemen van een positie levert een voordeel op maar klopt dat ook?

One Night Stand

Vaak wordt geadviseerd om niet overnight gaan met posities dus hen niet mee te nemen naar de volgende dag. De reden is simpel je weet immers nooit wat er kan gebeuren. Het niet meenemen van een positie levert dus een voordeel op maar klopt dat ook ?

Noach heeft dit uitgezocht op de AEX door het kopen op het slot en het verkopen op de opening. Het blijkt dat die strategie 81,88 punten opleverde in 15 maanden.

Lees de gehele interessante bijdrage van Noach op: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/aex/aex-stijgt-weer/page/19#post-5279

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/one-night-stand/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo