DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Cees de VriesCees de Vries, technisch analist en vermogensadviseur

Nieuw! Live beleggen

Wij zijn zeer vereerd om u mee te delen dat technisch analist en vermogensadviseur Cees de Vries, die een unieke analyse- methode hanteert in Nederland, wekelijks een bijdrage zal leveren aan onze website.

Vanaf 13 december 2008 zal elk weekend een bijdrage verschijnen waarbij, als de omstandigheden dat toelaten, een “live trade” opgenomen zal worden op http://www.dekritischebelegger.nl/ .

U kunt daarbij een analyse verwachten die op dat moment ‘hot’ kan worden. Hij zal dus niet uitsluitend over de AEX schrijven.

Hij zal van tevoren een prijs aangeven waarop actie ondernomen kan worden en geeft daarbij het verwachte rendement van deze tip. De analist geeft tevens het niveau aan wanneer u uit moet stappen (stop loss).

Een voorbeeld: het advies is om in olie te stappen (long) maar pas op een bepaald niveau. Hij kondigt dat aan en noemt een stop. Op de dag dat de olieprijs daadwerkelijk op dat niveau is aanbeland, plaatst hij een update want het is tenslotte een live trade die echt gedaan wordt. Met betrekking tot het type product waarmee invulling kan worden gegeven aan het advies het volgende: iedereen hanteert een eigen risicoperceptie. De één koopt een turbo, de ander een tracker, weer een ander een optie enz. Hij zal aangeven welk product hij gebruikt, maar u dient zelf na te gaan of dat product ook bij uw risicoperceptie past.

Cees de Vries was vanaf 1988 tot 1998 senior vermogensadviseur bij verschillende banken. Van 1998 tot 2008 was hij verantwoordelijk voor de invulling van Technische Analyse bij van Lanschot Bankiers. Hij was destijds één van de eerste technisch analisten die eind 1999 zeer pessimistische vooruitzichten durfde bezigen.

Zijn specialiteit is het analyseren van fondsen en markten op basis van de onbekende, maar unieke wiskundige methode van W.D. Gann . Deze methode heeft als grote voordeel dat naast grote accuratesse qua koersniveaus, ze ook van tevoren, en dus niet achteraf bekend zijn.

Cees is nu werkzaam als zelfstandige en adviseert naast het analyseren een snel groeiende groep professionele beleggers.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/nieuw-live-beleggen/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo