DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Recent zijn posities ingenomen op de Zwitserse frank en de Duitse Bund Future. Deze posities tezamen met de belegging in olie staan op een gezamenlijk mooie winst van 750 euro.

Mooie trades

Recent zijn posities ingenomen op de Zwitserse frank en de Duitse Bund Future. Op het valutapaar EUR/CHF is long gegaan en short op de Duitse obligaties. Er wordt ingespeeld met Turbo’s. Deze posities tezamen met de belegging in olie staan op een gezamenlijk mooie winst van 750 euro.

Chel Trading 20 juli 2011

Chel Trading 20 juli 2011

Klik op tabel om te vergroten (opent in nieuw venster)

De exacte beleggingen worden sinds 25 april van dit jaar in dit draadje gepubliceerd: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/chel-trading. De posities kunt u HIER vinden.

Er is gestart met een werkkapitaal van 10.000 euro. Het rendement van de gesloten trades bedraagt 1.466 euro oftewel, 14,7% inclusief transactiekosten. De gesloten posities en hun resultaat zijn hier te zien: http://www.dekritischebelegger.nl/chel-trading-resultaten/

Gezien het goede rendement en de rustige werkwijze hebben wij besloten om het per 1 augustus betaald aan te bieden.

Hoe werkt het?

U heeft een baan overdag of u wilt niet de hele dag naar koersen staren? Dan is Chel Trading wat voor u. Een belegger moet gewoon op vakantie kunnen zonder zich druk te moeten maken over zijn beleggingsportefeuille. Anderzijds willen we een acceptabel rendement behalen. Met acceptabel bedoelen we minimaal 25% op jaarbasis.

Elke morgen volgt een update. De adviezen worden uiterlijk om 08.00 uur gepost, dus voor opening van de beurs. U krijgt elke morgen een e-mail en u kunt het ook op het besloten forum volgen.

Inschrijving

Wij hebben twee soorten abonnementen: een proefabonnement om te kijken of het wat voor u is van 69 euro inclusief BTW en een kwartaalabonnement van 179 euro.

Voor 2,23 euro per dag krijgt u de steun van een ervaren handelaar.  Als een kwartaal abonnement neemt, betaalt u slechts 1,95 euro per dag.

Om de adviezen te volgen dient u lid te zijn van het forum. Als u geen lid bent, kunt u zich registreren: Klik hier

Stuur ons daarna een e-mail en geef aan voor welk abonnement u kiest. Vermeld daarnaast uw adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land: chel@dekritischebelegger.nl

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/mooie-trades/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (1 reactie)

Toon: Nieuwste | Oudste

  1. Franske says:

    De winst is nog niet binnen dus even afwachten nog of de koersdoelen worden gehald.

wp-puzzle.com logo