DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


De technische analyse indicatoren van Tom DeMark, genieten een reputatie van betrouwbaarheid dat groter is dan van de gemiddelde prijs- of volumeindicator.

Indrukwekkende signalen van DeMark

De technische analyse indicatoren die door Tom DeMark zijn ontwikkeld, genieten een reputatie van betrouwbaarheid binnen zijn kleine kring gebruikers, dat groter is dan van de gemiddelde prijs- of volumeindicator.

DeMark blijft één van de minder bekende marktindicatoren en is zelden besproken in de boeken over technische analyse. Dat komt omdat DeMark meestal enkel voor professionele gebruikers beschikbaar is en zijn reputatie enkel via mond-aan-mond-reclame bekend wordt.

Ons gewaardeerd forumlid Luc heeft een uitgebreide studie gemaakt en tevens de resultaten op ons forum gezet. U kunt het hier vinden en vragen aan hem stellen door u zich te registreren. Ik vind het jammer dat er te weinig actieve leden zijn op het forum. Het gaat om samen informatie te delen en er allemaal beter van te worden. Dus doe ook mee!

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/indrukwekkende-signalen-van-demark/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo