DAX-systeem: van € 7.000 naar € 33.769

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


In navolging op hetgeen vermeld in de column van vrijdag jl. volgt nu een korte update. Goud breekt vandaag door de psychologisch interessante 1.000-grens.

Goud zet volgende stap

In navolging op hetgeen vermeld in de column van vrijdag jl. volgt nu een korte update.

Goud breekt vandaag door de psychologisch interessante 1.000-grens. Deze uitbraak wordt ondersteund door de oscillator die de overbought-situatie heeft weggewerkt inclusief negatieve divergenties, ontstaan door de nieuwe trendfase.

Technische analyse van de goudprijs op 8 september 2009 op uurbasis

Technische analyse van de goudprijs op 8 september 2009 op uurbasis

Klik op grafiek om te vergroten (opent in nieuw venster)

Dat betekent dat Goud nu midden in haar uitbraakpoging beweegt, wat inhoudt dat we het stoplossmanagement gaan inzetten, want….bij beleggen is de eerste verdienste niet te zullen verliezen. Nu Goud uitbreekt verhogen we de stoploss dan ook naar USD 995 opdat we breakeven bereiken als het onverhoopt toch nog fout mocht gaan.

Positie-info:

Goud, Long, Entry 995, stoploss 995, koersdoel 1.300.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste berichten en opinies van De Kritische Belegger?

Om op de hoogte te blijven van wijzigingen in deze tips, zoals wijzigingen stoploss of winstnemingen, raden we u aan gebruik te maken van het gratis e-mail- alert, waarvoor u zich kunt aanmelden. Klik hier

Ondergetekende heeft een  positie in de euro-dollar en in goud. De redactie heeft geen positie in de genoemde effecten. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Cees de Vries, technisch analist en vermogensbeheerder

Meer informatie over de analist kunt u vinden op: http://www.invest.nl/Wie/Medewerkers/deVries.asp

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/goud-zet-volgende-stap/

Gerelateerde artikelen:

Cees de Vries

Cees de Vries was vanaf 1988 tot 1998 senior vermogensadviseur bij verschillende banken. Van 1998 tot 2008 was hij verantwoordelijk voor de invulling van Technische Analyse bij van Lanschot Bankiers. Zijn specialiteit is het analyseren van fondsen en markten op basis van de onbekende, maar unieke wiskundige methode van W.D. Gann . Cees is nu werkzaam als zelfstandige en beheert, naast het analyseren, een snel groeiende groep niet-professionele beleggers. Daarnaast maken professionele eindbeleggers in toenemende mate gebruik van zijn specifieke expertise. Vanaf 13 december 2008 zal elk weekend een bijdrage verschijnen waarbij, als de omstandigheden dat toelaten, een " live trade" opgenomen zal worden.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (2 reacties)

Toon: Nieuwste | Oudste

 1. loper says:

  Tsja..Cees

  Goud heeft de stoploss geraakt….en nu?

 2. Cees de VriesCees says:

  loper: als een stop geraakt wordt is de trade weg, simpel. Wachten op een nieuwe kans.
  Overigens: Zoals je ziet werk ik (puur toevallig) met de december future waarvan de low tot op heden 995.20 is nadat ik de stop plaatste. Ik ben dus nog niet uitgestopt.

  Daarnaast hanteer ik de stoploss tijdens europese handelsuren, daar de meeste beleggers een ETF of turbo zullen hebben, die nu niet meer verhandelbaar is.
  Dit is niet flauw bedoeld, maar als ik alle voorwaarden moet noemen zoals spot-goud of futuregoud en welke afloopmaand en handelsuren, dan zijn we een A-4tje verder. Daarnaast kan je ook nog discussieren over een stop intraday of op closebasis.

  Ikzelf houd een stop op close aan en decemberfuture 995, is dat ook weer ontzenuwd. Bedankt voor de tip, kan ik volgende keer rekening mee houden.

wp-puzzle.com logo