DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Er is een herstel in de goudprijs nakende. In de komende dagen kan de prijs van het edelmetaal flink stijgen.

Goud biedt weer kansen

Er is een herstel in de goudprijs nakende. In de komende dagen kan de prijs van het edelmetaal flink stijgen. Nu de zwakke handen Goud hebben verkocht en beleggers murw zijn geslagen biedt het mooie kansen. Er zijn daar een aantal redenen voor. Ten eerste zette goud maandag een hogere bodem neer dan de $1322 per ounce. Rond de belangrijke steun van $1340 kwam de daling tot stilstand waarmee op dat niveau een dubbele bodem gevormd werd. Vervolgens trad een herstel op naar $1409 per ounce. Daarna trad een retracement op waarna nog een hogere bodem gevormd werd op $1355 per ounce. Het proces is dus als volgt verlopen: We krijgen eerst een low waarna herstel optreedt. Dit herstel wordt door de markt getest door opnieuw het dieptepunt op te zoeken. Wordt de bodem met succes getest, en daar ziet het er naar uit, dan kan er verder herstel plaatsvinden. Dus daling-herstel-hogere bodem. Na deze bodem volgt een impuls die de goudprijs flink kan stuwen. En dat allemaal vanuit het 1-2-3 up and go principe.

 

Goud 23 mei 2013

Goud 23 mei 2013

Wij hebben momenteel een kleine positie in Goud door middel van een speeder. Wilt u ook profiteren van signalen meldt u dan aan via deze link: KLIK HIER

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/goud-biedt-weer-kansen/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo