DAX-systeem: van € 7.000 naar € 33.769

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Automatisch beleggen met valuta’s

Als u weinig tijd heeft en toch wilt profiteren van de kansen in de valutamarkt, dan is ons handelssysteem geschikt voor u. Het biedt een uitstekende manier om uw beleggingen te spreiden. Met slechts een gering bedrag en zonder veel tijd te hoeven besteden kunt u uw vermogen snel laten groeien!

Volautomatisch systeem

Wij hebben een volautomatische systeem ontwikkeld die signalen afgeeft op de valutapaar euro-dollar (EURUSD), het Britse pond ten opzichte van de Amerikaanse dollar (GBPUSD) en de Amerikaanse dollar ten opzichte van de Japanse Yen (USDJPY). Dit systeem heet Tom & Jerry FX. Er wordt belegd met deze drie valutaparen tegelijkertijd waardoor we gespreid handelen.

Werking systeem

Het Tom& Jerry systeem maakt gebruik van een cyclische stoploss. Dat betekent dat de stoploss meebeweegt met de cyclus. Op deze manier wordt getracht zo lang mogelijk in positie te blijven en daarmee te profiteren van de trend. Het systeem is uniek en niet op internet te verkrijgen.

Resultaten

Op 2 mei 2017 bedroeg het rendement € 9.400 oftewel 37% sinds 10 oktober 2016 !

Er is een startkapitaal nodig van minimaal € 25.000. Het doel is een rendement van 44% per jaar te halen.

Rendement in 6 maanden: 22% en per maand: 4%.
Gemiddeld rendement per jaar is dan ongeveer: 44% oftewel (€ 10.000).
Gemiddeld rendement per maand: € 833.

Het risico om 100% kwijt te raken is (2 mei 2017) minder dan 0,01%.

Hoe werkt het?

Heeft u niet de tijd om uzelf volledig te verdiepen in beleggen of om 24 uur per dag transacties uit te voeren en te monitoren? Dan hebben wij een goede oplossing voor u: automatisch beleggen. Ideaal bij weinig tijd.

Volgers dienen lid te zijn van ATC Brokers.  Een rekening openen is gratis. Na storting van het werkkapitaal wordt onze transacties automatisch naar uw rekening gekopieerd. Dit betekent dat ik (Satilmis Ersintepe) ook mee ga handelen. De volgers kopiëren de transacties van ons systeem. U hoeft alleen lid te worden van ATC Brokers en de transacties worden automatisch op uw rekening verricht.

Brochure

Wij hebben een brochure samengesteld die u kunt ontvangen. >>>VRAAG HIER KOSTELOOS ONZE BROCHURE AAN <<<

U kunt ook ons mailen via onze contactpagina

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/automatisch-beleggen-valutas/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo