DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Chel blijft het goed doen. Gisteren meldden wij u dat de positie short op de Duitse DAX is gesloten met een winst van 215 euro. Er is wederom een positie gesloten waarmee bijna 300 euro is verdiend.

300 euro verdienen op Gas

Chel blijft het goed doen. Gisteren meldden wij u dat de positie short op de Duitse DAX is gesloten met een winst van 215 euro. Chel heeft wederom een positie gesloten waarmee bijna 300 euro is verdiend.

Sinds de start op 25 april jongstleden is er € 1.895 verdiend oftewel een rendement van 19%. Absoluut geen gek resultaat dus in 1,5 maanden.

De positie in Natural Gas werd ingenomen op 5 mei tegen een koers van € 0,84 en is gisteren gesloten op een koers van € 1,16. Dat is een rendement van 35%.

Reacties van volgers

Er is veel belangstelling naar de trading adviezen.

“Messcherp eruit met natural gas! Ik had de tenen al krom. Mooi Chel” aldus een volger.

Een andere reactie:

“Goedemorgen allemaal, ik noem Jef en ben 14 dagen geleden begonnen met Chel zijn adviezen te volgen waardoor ik mijn eerste winst op de Dax Turbo Short 7810 binnen heb. Dit is een pracht initiatief van Chel en ik durf hem dan ook de nieuwe Robin Hood noemen. Bedankt Chel.”

Ook profiteren?

Sinds kort bieden wij gratis trading signalen aan op ons forum. Wij zijn gestart met een modelportefeuille van 10.000 euro. Elke morgen volgt een post met een update over de posities en eventuele aan-en verkopen.

U kunt het volgen op: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/chel-trading

Resultaten

De resultaten van de trades kunt u hier terugvinden: Resultaten Chel Trading.

Adviezen in uw e-mail box

U kunt op een makkelijke manier deze adviezen in uw e-mail box krijgen. Wanneer Chel zijn updates publiceert krijgt u een berichtje. Daarvoor moet u eerst lid van het forum worden. KLIK HIER om u aan te melden. Vervolgens en als u al lid bent, heb ik een stappenplan opgesteld. Lees dat hier: http://t.co/6vDRvY3

Eerlijk en transparant

Chel biedt op een eerlijke, duidelijk en transparantie manier elke morgen GRATIS updates op ons forum over zijn positie. Zijn signalen onderscheiden zich van andere door:

  • het is rustiger, mensen kunnen het altijd volgen
  • het is gespreider dus minder risico
  • Chel belegt zelf in de adviezen en de modelportefeuille is dus niet slechts op papier.

Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact met ons op: http://www.dekritischebelegger.nl/contact/

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/300-euro-verdienen-op-gas/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo