DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Van de bestaande posities is de Zilver Turbo Long gesloten. Deze is in de resultatentabel opgenomen. Hierin zijn ook de kosten verwerkt. Al met al is 128% op deze trade gemaakt.

128% winst op Zilver

Van de bestaande posities is de Zilver Turbo Long gesloten. Deze is in de resultatentabel opgenomen. Hierin zijn ook de kosten verwerkt. Al met al is 128% op deze trade gemaakt.

De positie werd ingenomen op 12 mei tegen een koers van € 2,95 en is vandaag gesloten op € 6,84 ( een nettowinst van € 755.) Daarmee komt de totale winst van de portefeuille uit op 1.383 oftewel een winst van 13,8% sinds de start op 25 april 2011.

Ook profiteren?

Sinds kort bieden wij gratis trading signalen aan op ons forum. Wij zijn gestart met een modelportefeuille van 10.000 euro. Elke morgen volgt een post met een update over de posities en eventuele aankopen.

U kunt het volgen op: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/chel-trading

Resultaten

De resultaten van de trades kunt u hier terugvinden: Resultaten Chel Trading.

Tip: doe ook mee met de chat op ons forum waarbij u op een ontspannende manier kennis en ervaring kunt uitwisselen. De chatbox verschijnt zodra u lid bent van ons forum: Lid worden.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/trading-tips/128-winst-op-zilver/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo