DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Drie interessante beleggingstips

Wij hebben u in Februari over de Canadese vliegtuigbouwer Bombardier getipt op 0,81 USD en die nu, op het moment van schrijven, op 2,00 USD  staat, dat is dus 140% bruto rendement. Wij houden onze tip in Bombardier aan en zien de koers op termijn richting de 6,00 USD lopen.

Wij tippen u nu de Braziliaanse vliegtuigbouwer Embraer, onze koersdoel is 27,00 USD  in 9 maanden  Dat is een potentie van 28,57%. Vooral het type E 175 is een geliefd vliegtuig. De kans dat KLM voor zijn City Hopper de komende jaren dit vliegtuig gaat aanschaffen achten wij groot. Daarnaast is Air Alaska een grote klant met groei potentie.

Zelfs Koning Willem-Alexander maakt zich klaar om achter de stuurknuppel van het nieuwe regeringstoestel te kruipen. Want er komt een nieuw regeringsvliegtuig en dat wordt waarschijnlijk een Braziliaanse Embraer.


Tip 2: Brocade Communications Systems Inc., Symbool BRCD beurs NASDAQ

Wij zien dit aandeel oplopen richting de 10,00 USD binnen 1 jaar, dat is een potentie van bruto 16,27%


Tip 3: Office Depot Cmn (ODP) NYSE
Wij verwachten dat dit aandeel zal herstellen richting de 5,00 USD per aandeel binnen 1 jaar. Dit betekend een rendement van bruto 41,64%

Disclaimer: Bovenstaand artikel is geen professioneel beleggingsadvies en het is ook geen uitnodiging om te gaan beleggen. Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee. Beleggen in  aandelen, opties en futures brengt hoge mate van risico’s  met zich mee, derhalve zijn ze niet geschikt voor elke type belegger. U kunt een deel of volledige inleg verliezen. Overleg met een deskundige voordat u besluit om te investeren in deze instrumenten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het artikel is louter de persoonlijke mening van de auteur. De auteur heeft geen positie in bovengenoemde aandelen/producten.

Disclaimer: RendabelBeleggen.nl en zijn columnisten, schrijvers en analisten aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, suggesties of ideeën verstrekt door of namens RendabelBeleggen.nl via één van zijn websites.

Bron: Rendabel Beleggen

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/tips/tip-van-de-week/drie-interessante-beleggingstips/

Gerelateerde artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen
Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (1 reactie)

Toon: Nieuwste | Oudste

  1. Zuurkool says:

    Ik heb het niet zo op dat, ‘oplopen’, ‘verwachten’, en meer van dat soort termen,voornamelijk van fundamentele origine.., als in feite elk aandeel afhankelijk is van de onderliggende beurs waarop het genoteerd staat.. Je kunt nog zoveel ‘verwachten’ maar als de index in slecht weer terecht komt zal het aandeel het ook merken en daar gaan je verwachtingen..

wp-puzzle.com logo