DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


De econoom Martin A. Amstrong, die beschuldigd werd van oplichting van Japanse beleggers is vorige week vrijgelaten. Dat is te lezen op http://www.martinarmstrong.org.

Martin Armstrong vrijgelaten

De econoom Martin A. Amstrong, die beschuldigd werd van oplichting van Japanse beleggers is vorige week vrijgelaten. Dat is te lezen op http://www.martinarmstrong.org/.

Martin A. Armstrong,voormalig voorzitter van Princeton Economics International, werd in 1999 veroordeeld maar kreeg daarna zeven jaar lang geen proces. In een van de meest opzienbarende processen in de Amerikaanse rechtsgeschiedenis, werd hij gevangen gezet totdat hij schikte. In 2007 kwam zijn zaak voor de rechter op beschuldiging van fraude en samenzwering. Hij kreeg nog eens 5 jaar cel.

Met dank aan Onno:

Martin Armstrong ontwikkelde een financiele voorspellingsmodel genaamd de “pi-cycle model. De op langere termijn prognoses , die nog steeds worden gecontroleerd door de financiele pers. Ook de CIA en de overheid van China waren benieuwd over de sleutel van dit model. Natuurlijk nooit afgegeven door de heer Armstrong en daarom als een “politiek-gevangene” nog steeds vastzittende.

Overigens voorspelde het model een belangrijke top in de financiele markten voor 27-februari-2007, met de volgende belangrijke bodem op 18 juni 2011.

Andere bronnen over Armstrong:

http://www.dekritischebelegger.nl/technische-analyse/patroonherkenning/goud-gaat-toppen-in-2017/

http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_A._Armstrong

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/technische-analyse/patroonherkenning/martin-armstrong-vrijgelaten/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo