DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


De AEX vormt steeds lagere toppen maar ook hogere bodems. De Amsterdamse beursgraadmeter zit gevangen in een tradingrange van 333-359.

Beurs en goud omhoog

De AEX vormt steeds lagere toppen maar ook hogere bodems. De Amsterdamse beursgraadmeter zit gevangen in een tradingrange van 333-359. Vrijdag trad er licht herstel plaats. De beurs vond steun op de stijgende steunlijn. Op termijn zal een beslissing genomen waarbij de AEX opwaarts of neerwaarts uit moet breken. De komende week verwacht ik een verder herstel.

AEX-INDEX_21_april 2013

AEX-INDEX_21_april 2013

Goud herstelde zoals ik vorige week had verwacht.  Wij hebben met Crititrader er van kunnen profiteren.  De prijs van het edelmetaal veerde op tot boven de 1400 punten en sloot op het belangrijke niveau van $1.403 per ounce. De trend is nog steeds omlaag en de beweeglijkheid is groot.

Goudprijs 21 april 2013

Goudprijs 21 april 2013

Niettemin voorzie ik een verder herstel. Klik hier voor een proefabonnement op CriTrader.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/technische-analyse/beurs-en-goud-omhoog/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo