DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Onze diensten

Beleggen doet u om een mooi rendement te behalen of als hobby. U spaart voor uw pensioen of de studie van uw kinderen of kleinkinderen. Ook kan u beleggen omdat u het spannend vindt en plezier aan wilt beleven.

De Kritische belegger is een onafhankelijke en deskundige website voor beleggers. Het biedt informatie en hulpmiddelen waar men beter mee kan beleggen. De site trekt maandelijks veel bezoekers aan. De meesten zijn mannen boven de 50 jaar, beleggen in aandelen en hebben een hoger onderwijs gevolgd. Het zijn actieve beleggers en hebben een belegbaar vermogen van meer dan €100.000.

Wij bieden voor beleggers diensten aan die gericht zijn op het zelf beleggen danwel voor particulieren die weinig tijd hebben. Voor beide geldt dat we een stuk expertise aanbieden.

Automatisch beleggen

Automatisch Beleggen

Automatisch Beleggen

Heeft u niet de tijd om u zelf volledig te verdiepen in beleggen of om 24 uur per dag transacties uit te voeren en te monitoren? Dan hebben wij een goede optie voor u: automatisch beleggen . Wij doen dit met handelssystemen met algoritmes die de aan-en verkoop zelf doen. Momenteel hebben we systemen voor:

Valutabewegingen
DAX-systeem: profiteren van de ontwikkeling van de Duitse beursgraadmeter
AEX-top 5: automatisch beleggen in de zwaargewichten van de AEX, namelijk ASML, Philips, Shell, Unilever, ING

Zelf beleggen

Source: Danny Ayers & https://flic.kr/p/4K21jX

Source: Danny Ayers & https://flic.kr/p/4K21jX

Persoonlijke cursus

Er zijn ook beleggers die het in eigen hand willen houden maar een stukje expertise nodig hebben. Voor hen bieden we persoonlijke cursus trading aan. Wilt u ook beter traden/beleggen en waren de bijeenkomsten van anderen voor u teleurstellend? Dan raad ik u aan om met ons in contact te komen. Wij bieden een persoonlijke begeleiding aan zodat we op maat kunnen inspelen op uw behoeften. Hierbij doen wij een werkwijze uit de doeken waarbij u versteld zult staan van de eenvoud maar tegelijkertijd ook van de kracht. De cursus zal bij uw thuis gegeven kunnen worden en zal een aantal uur in beslag nemen.

Tipper rapportenservice

Daarnaast bieden we de Tipper rapportenservice aan. Er zijn aandelen die het prachtig doen maar niet bekend zijn bij het grote publiek. Als belegger vergt dat veel speurwerk en niet iedereen heeft daar de tijd voor. Voor hen hebben we de tipper rapportenservice ingesteld. Wilt u geen rendement missen en onze rapporten tijdig ontvangen? Neem dan een abonnement op onze Tipper-service. Het doel is een rendement van 25% inclusief dividend per jaar te halen. Wilt u geen rendement missen en onze rapporten tijdig ontvangen?  Vraag geheel vrijblijvend onze brochure aan.

SMS signalen

Ook bieden wij SMS signalen die een hulpmiddel kunnen zijn bij uw beleggingen:

signalen op de DAX: U krijgt de instap-en uitstapsignalen

-Bitcoin signalen: Bitcoin is enorm gestegen. De digitale munt maakt steeds hogere toppen. Wilt u ook profiteren van deze trend? Dan hebben wij een handelssysteem voor u die automatisch signalen afgeeft op de Bitcoin. Wij bieden signalen per e-mail en SMS aan . KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM U AAN TE MELDEN.

-signalen op de AEX
-signalen op de olieprijs
-signalen op goud en zilver
signalen op de AEX-top 5

Hoe meer kennis u heeft, hoe groter uw kans op goede resultaten. Schroom niet om met ons in contact te komen. U kunt ons bellen: + 31 (0) 6 337 335 68 of whatsappen. of ons e-mailen.