Eigenlijk is dit een reactie op JanS opmerkingen over goud. Denken JanS en ik ongeveer hetzelfde over goud? Ik weet het niet, misschien is alleen ons timeframe verschillend.

Hoe hoog kan goud gaan?

Eigenlijk is dit een reactie op JanS opmerkingen over goud. Denken JanS en ik ongeveer hetzelfde over goud? Ik weet het niet, misschien is alleen ons timeframe verschillend.

Met de info hieronder kan je voor jezelf inschatten hoe hoog goud ongeveer zal stijgen in dollar en in euro en in hemdsknopen als je dat zou willen. Wat moet je nog meer hebben? Het antwoord: “iemand die het voor je uitrekent”, ligt mij op de tong. Dit zomaar uitschrijven, zou eerder een minachting van de lezer zijn. Dat kan niet de bedoeling zijn. Beschouw het dus aub enkel als een grapje.

Vanaf nu de informatie die in aan U kwijt wil en die niet van mijzelf komt.

Zal goud naar $10.000 of $1000 of zelfs $100.000 evolueren? Eigenlijk is een cijfer op plakken een misleidende wilde gok.

Lees het gehele bericht van ons forum en doe actief mee: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/topic/hoe-hoog-kan-goud-gaan-voordat-het-piekt.

Inschrijven voor het forum is gratis onder de voorwaarde dat u actief deelneemt: http://www.dekritischebelegger.nl/forum/register.php

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/grondstoffen/goud/hoe-hoog-kan-goud-gaan/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

Comments are closed.