DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Goudbeleggers opgelet !

Recent schreven we in een artikel dat zelfs de verstokte goudfanatici teleurgesteld raakten. Als u een beetje tegendraads bent, betekenen dit soort berichten juist de start van een nieuwe stijging van de goudprijs. Als het sentiment zo negatief wordt dat zelfs trouwste “goudkevers” negatief worden dan kan kan dat mogelijk op een koopsignaal duiden. Sommige technische analisten volgen het sentiment onder beleggers als een contraire indicator. Een piek in het pessimisme duidt volgens hen aan dat koersen klaar zijn om te gaan stijgen. Volgens hen hebben beleggers die een negatieve ontwikkeling van de markt inzien al goud verkocht. Het lijkt er op dat goud de opmars kan voortzetten. Georgette Boele, analist bij ABN Amro voorziet een goudprijs van $1.400 voor het einde van volgend jaar. Voor het eind van dit jaar wordt een prijs van $1.300  verwacht.

Beste belegger is dit wat u zoekt? :  Auto trading in goud die gemiddeld 89% per jaar heeft verdiend. Dit programma heeft met een startkapitaal van 5400 USD in 2008 , een actueel resultaat van 229,379 USD van gemaakt. Dit betekent een gemiddelde rendement van 89,4% per jaar. Vergelijk dit met uw beleggingen. Vraag nu kosteloos informatie aan

Een ander hoopvol teken voor goudbeleggers is dat goud ten opzichte van de dollar-index (een mandje met valuta’s ten opzichte van de Amerikaanse dollar) bezig is om uit de neergaande trend sinds 2011 te breken. Goud kan gezien worden als een alternatieve valuta en een doorbraak van de neergaande trend betekent dat de goudstieren het heft in handen kunnen nemen.

Bron: 

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/grondstoffen/goud/goudbeleggers-opgelet/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo