DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


De goudprijs kan op korte termijn verder dalen. Een hoofd-schouderformatie wijst op een verdere zwakte naar een niveau tussen de $890-$900.

Goud verder omlaag

De goudprijs kan op korte termijn verder dalen. Een hoofd-schouderformatie wijst op een verdere zwakte naar een niveau tussen de $890-$900 per troy ounce.  

Technische analyse van goudprijs op 17 juni 2009

Technische analyse van goudprijs op 17 juni 2009

Klik op grafiek om te vergroten (opent in nieuw venster)

Bij die standen horen verschillende steunzone’s. Verder terreinverlies hoort tot de mogelijkheden vooral als de goudprijs onder de steuntrendlijn van $926 zakt. Sinds 2008 is de goudprijs gevangen in een grote bandbreedte.  Er wordt ondanks korte termijn fluctuaties geen eenduidige stijging of daling verwacht. Dit past in het technisch plaatje. Na een sterke rally van het goud is het edelmetaal toe aan rust en blaast stoom uit door zijwaarts te bewegen. 

Zakenbank Barclays voorziet een hervatting van de opwaartse beweging in het vierde kwartaal van dit jaar. Zij gaan uit van een koersdoel op lange termijn van $1.500-$2.000.

Ik heb geen positie in goud. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Gratis e-mail alert: Met deze service blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen.

U kunt de categorie(en) (Aandelen,Obligaties, Grondstoffen etc.) selecteren waarvoor u de nieuws alerts wilt ontvangen. Klik hier om u aan te melden.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/grondstoffen/goud/goud-verder-omlaag/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (1 reactie)

Toon: Nieuwste | Oudste

  1. Goud en goudmijnaandelen: de bearmarket voorbij - Page 481 - Goud.com Forum says:

    […] Goud verder omlaag De goudprijs kan op korte termijn verder dalen. Een hoofd-schouderformatie wijst op een verdere zwakte naar een niveau tussen de $890-$900 per troy ounce. Goud verder omlaag | De Kritische Belegger […]

wp-puzzle.com logo