DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Zijn Nederlandse staatsobligaties nog aantrekkelijk zonder Triple A-rating? Gisteravond werd ik geïnterviewd op BNR Nieuwsradio over de bitcoin en over goud.

Bitcoin, goud en Triple A

Zijn Nederlandse staatsobligaties nog aantrekkelijk zonder Triple A-rating? Dat bespreekt BNR’s Pieter van der Werff met Jochem Baalmann van Indexus en Han Dieperink, hoofd beleggingen van de private bank van de Rabobank en Elmer Hogervorst, onafhankelijk analist en schrijver van het boek Geld, goud en zilver.

Gisteravond werd ik geïnterviewd op BNR Nieuwsradio over de bitcoin en over goud. Luister hier het interview terug.

Elmer Hogervorst
http://elmerhogervorst.wordpress.com

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/grondstoffen/goud/bitcoin-goud-en-triple/

Gerelateerde artikelen:

Elmer Hogervorst

Elmer Hogervorst is auteur, trader, adviseur, columnist, analist. Auteur van het boek Geld, goud en zilver, tezamen met Eric Mecking. Trader op de Forex. Adviseur van vermogende particulieren met vraagstukken op het bescherming van hun vermogen. Columnist en analist op diverse financiële websites

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (1 reactie)

Toon: Nieuwste | Oudste

  1. Edwin says:

    Deze crisis is niet éen als voorgaande, maar het wordt wel als zodanig bekeken. Ik denk dat menigeen nog voor verassingen komen te staan wat deze crisis nog gaat uitrichten, wanneer je verleden crisissen in je broekzak bij je draagt en daar op af gaat.

    Goud, het is allang geen ‘veilige haven’ meer, en zal het ook niet worden want dat is wat deze crisis doet, vroegere zekerheden zijn geen zekerheden meer.

    Bitcoin heeft het voordeel dat dit niet aan deflatie of andere geld eigenschappen onderhevig is, daarom maakt dit het een aantrekkelijk betaal- of spaar-middel. En zeker voor de komende jaren, die vol onzekerheid zullen zitten, kan dit middel een uitkomst zijn. Volgens mij zal de belangstelling voor Bitcoin alleen maar gaan toenemen vanaf nu.

wp-puzzle.com logo