GTI-net levenslang een basisinkomen of eerder levenslang opgelicht

(1 bericht) (1 stem)
 • Begonnen 3 maanden geleden door Stephen
 1. Stephen

  offline
  Lid

  Geplaatst 12 november 2017 12:30 link naar dit bericht

  Langs deze weg wens ik de abonnees te wijzen op een mogelijk frauduleus systeem (GTI-net) dat vooral de laatste maanden bezig is aan een steile opmars. Mogelijks gaat het hier om het zoveelste piramidesysteem.

  Wie of wat is GTI-net?

  Gti-net werd opgericht door twee Belgen (bron website GTI-net). De domeinnaam werd op 15 december 2015 geregistreerd door Johny Depresseux en GTI-net is gestart met activiteiten ontwikkelen in 2016. Niettegenstaande beide oprichters uit België komen is GTI-net officieel gevestigd in Dubai (HDS Business Centre - 3204 Jumeirah Lakes Towers - PO Box 309071 - Dubai - UAE sc.gtinet@gmail.com

  [+] Embed the video | Video DownloadGet the Flash Video

  Beide oprichters doken reeds eerder op in een aantal vennootschappen in het verleden. Als deze vennootschappen worden gegoogled blijkt één en ander niet echt koosjer.

  Simray | Simrayholding - http://www.simrayfx.com
  MPT (My Private Trade)
  PriorFX (Cyprus)

  Wat doet GTI-net?

  GTI-net biedt participaties in softwarelicenties voor de financiële sector aan. Volgens GTI-net bieden zij aan individuele investeerders de mogelijkheid om maandelijks bedrag te ontvangen van minimaal 910 euro (levenslang basisinkomen). Dit wordt bereikt op het moment dat de waarde van de investering het bedrag van 21.000 euro bereikt heeft en de licentie je eigendom wordt. Een aandeel in een licentie kan gekocht worden vanaf 500 euro. Dit bedrag wordt omgezet is licentiepunten, waarover je wekelijks een vergoeding ontvangt van 1%. Hierdoor groeit je aantal licentiepunten gestaag naar een aantal van 21.000 punten. Bij een hogere inleg groeit alles sneller.

  GTI-net richt zich voornamelijk op de Belgische markt en biedt dus een investering aan met een wekelijks rendement. Er is een minimuminleg van 500 euro en wekelijks ontvang je 1%. Die kan je ofwel opnemen ofwel bij je inleg van 500 euro plaatsen.

  Als member kan je zelf extra bonussen (geld) verdienen door andere mensen aan te brengen (piramidesysteem)

  Het systeem wordt uit de doeken gedaan in een aantal youtube-filmpjes:

  België:

  [+] Embed the video | Video DownloadGet the Flash Video
  Nederland:
  [+] Embed the video | Video DownloadGet the Flash Video

  GTI-net houdt wekelijks/maandelijks webinars en bijeenkomsten over het hele land. Volgens hun eigen informatie zouden ze 4.000 leden tellen, hun (besloten) facebookgroep telt 1.000 members. GTI-net is vooral populair in het Antwerpse.

  Hoe werkt het?

  Je doet een bepaalde inbreng (minstens 500 euro). Elke week (op vrijdag) ontvang je 1%. Je kan "deze opbrengst" bij je oorspronkelijk bedrag laten bijzetten (zodat het meer zou opbrengen) of je kan je laten uitbetalen. Je initiële bedrag kan je niet meer opvragen. Enkel het rendement.

  Fraude??

  De oprichters goochelen met termen zoals netwerk-marketing , multilevelmarketing (MLM) doch het systeem heeft er alle schijn van dat het systeem gefinancierd wordt met de inleg van nieuwe intekenaars en dat de participaties in softwarelicenties gebakken lucht zijn of een afleiding mocht het werkelijk bestaan. Het systeem draait op het zoeken naar nieuwe intekenaars waarbij de oorspronkelijke intekenaars een % ontvangen.

  Concreet biedt GTI-net een investering aan (levenslang een basisinkomen). Hiervoor is er geen erkenning bij de FSMA en mogelijks is er ook sprake van piramidefraude en ponzifraude (https://beleggen.info/beleggen/ponzi-scheme).

  Niet alleen is er geen erkenning in België, GTI-net is gevestigd in Dubai alhoewel de oprichters Belgen zijn. Je initiële inbreng kan je niet meer terugvragen, enkel je rendement en wekelijks wordt ook 3 euro administratie- en werkingskosten ingehouden.Volgens GTI-net hebben ze 4.000 members, reken de winst dus maar uit. Bovendien kunnen de members hun inbreng niet terugvragen, enkel hun rendement....

  Heeft er iemand ervaring met GTI-net, reeds een klacht ingediend...

  Nog een link:
  http://magazine.mariejosemaltha.nl/jaargang-1-december-2016#!/slim-geld-verdienen-tool-gti-net

  Automatisch Beleggen
  Makkelijk en Ideaal bij weinig tijd

Reageren

Je moet je Registreren of inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.