Yellen geeft dollar vleugels

Er moet niet te lang gewacht worden op een renteverhoging. Dat zou “onverstandig” zijn.  Dat heeft Yellen verklaard in een hoorzitting voor de Amerikaanse Senaat. De Amerikaanse centrale bank houdt er rekening mee dat de inflatie en de werkgelegenheid in de VS toenemen.

“Op onze volgende vergaderingen zal geëvalueerd worden of de inflatie en werkgelegenheid in lijn liggen met die verwachtingen. In dat geval zou een verdere aanpassing van de rente aangewezen zijn”, aldus Yellen. De Fed-voorzitter gaf geen details over wanneer de volgende renteverhoging er komt. Bepaalde analisten mikken op de volgende vergadering midden maart.

De valutamarkten reageerden heftig waarbij de dollar omhoog schoot. De euro-dollar zakte door de steun op $1,0590 en de dollar-yen begon aan een flinke opmars. Vandaag zal ze opnieuw een toespraak houden.

8.000 euro winst

Onze handelssysteem is long gegaan op de dollar. Dit zijn onze handelssignalen:

Het systeem staat op een winst van circa 8.000 euro op een inleg van 20.000 euro binnen 4 maanden.

Wilt u ook profiteren van dit systeem en heeft u de tijd niet er voor om het alles te volgen? Dan kunt u automatisch beleggen.

-Ideaal bij weinig tijd
-Gemak
-Lage kosten voor beheer en administratie.
-Flexibel in- en uitstappen.
-Online inzicht in uw belegging.
-Deskundigheid

Voor meer informatie: Klik hier

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/economie/valuta/dollar/yellen-geeft-dollar-vleugels/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo