DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Het is nog steeds voor particulieren moeilijk om aan Chinese yuan’s te komen. Er is een alternatief in de markt gelanceerd.

Chinese yuan kopen

Het is nog steeds voor particulieren moeilijk om aan Chinese yuan’s te komen. Volgens Fred, een bezoeker van onze site, ga je gewoon naar je bank en daar kan je een rekening openen in yuan waarvoor je in euro’s kan betalen aan de huidige koers minus een kostenvergoeding aan de bank. Die kostenvergoeding is wel schandalig duur.

Er is een alternatief in de markt gelanceerd. Armada Markets, een broker in valuta en metalen in Noord-Europa is vrijdag (28 maart 2014) de handel in de Amerikaanse dollar/Chinese yuan (USD/CNH) en het valutapaar Amerikaanse dollar/Russische roebel begonnen (USD/RUB) op zijn  MetaTader 4 platform. Daarmee is Armada Markets een van de eerste valutabrokers in Noord-Europa die de handel in deze muntparen is begonnen. De vraag naar nieuwe producten komt voornamelijk uit Azië en Oost-Europa waar het bedrijf een van de snelst groeiende valutabrokers is.

De recente politieke spanningen tussen Rusland en Oekraïne over de Krim hebben geleid tot veel beweeglijkheid in de Russische roebel in het bijzonder en de valutamarkten in het algemeen. Ook is de volatiliteit in de Chinese yuan toegenomen vanwege een vertragende economie en de eerste tekenen van een nakende liquiditeitscrisis. De gestegen beweeglijkheid en de acties van de Russische en de Chinese overheid om hun eigen valuta te promoten als een alternatief voor de Amerikaanse dollar als reservevaluta, heeft geresulteerd in een aanzienlijk toegenomen belangstelling van handelaren.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/economie/valuta/chinese-yuan-kopen/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo