DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


source: Marco Verch & https://flic.kr/p/DSrAB7source: Marco Verch & https://flic.kr/p/DSrAB7

Bitcoin ploft naar $900

Bitcoin zal veel lager gaan als de jaren van de dot-com zeepbel een indicatie zijn. Dat zegt strateeg Mike McGlone van Bloomberg.

De digitale munt is reeds meer dan de helft van de waarde verloren. In december tikte het bijna $20.000 aan. De cryptovaluta zou nog eens eens 90 procent kunnen dalen in een omgeving van niet-duurzaam groeiend aanbod, volgens Bloomberg Intelligence commodity strateeg Mike McGlone. Met behulp van Amazon.com Inc. en de spectaculaire opkomst en correctie van de Nasdaq Composite Index rond de eeuwwisseling als proxy, zei hij dat de valuta tot $ 900 zou kunnen dalen.

Stijging of daling? Wij hebben een handelssysteem op de Duitse beursgraadmeter DAX ontwikkeld die op beide kan inspelen. Auto trading die gemiddeld 137% per jaar heeft verdiend. Het systeem kon iedere € 7.000 veranderen in € 32.905 in de afgelopen 2,5 jaar ! KLIK HIER voor meer informatie.

“Ik besteed veel tijd aan het lezen hiervan en hoe meer onderzoek ik doe, hoe negatiever ik word”, zei McGlone in een interview. “Het lijkt erg op deze internetbedrijven die we eind jaren negentig zagen.”

Terwijl de makers van Bitcoin van plan waren het aanbod te beperken tot 21 miljoen munten, betekent dit dat er al meer dan 50 miljoen openstaande munten zijn gebaseerd op de originele blockchain. Er is ook niets dat voorkomt dat rivalen oneindig veel klonen krijgen, zei hij. Het aantal verhandelbare cryptovaluta’s steeg het afgelopen jaar met 120 procent.

“Parabolisch vergroting van het aanbod is de voornaamste hindernis dat de prijs stijgt  E.r is een sterke aantrekkingskracht naar $ 900, de gemiddelde prijs sinds de start en het begin van 2017. “, aldus de analist.

Bitcoin staat dinsdag 13 februari om 15:06 uur op een verlies van 2,8% op $ 8.684

Stijging of daling? Wij hebben een handelssysteem op de Duitse beursgraadmeter DAX ontwikkeld die op beide kan inspelen. Auto trading die gemiddeld 137% per jaar heeft verdiend. Het systeem kon iedere € 7.000 veranderen in € 32.905 in de afgelopen 2,5 jaar ! KLIK HIER voor meer informatie.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/economie/valuta/bitcoin-ploft-naar-900/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo