DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Antana & https://flic.kr/p/gGGQdP

Bitcoin gaat nog 20 keer over de kop

De koers van Bitcoin staat fors onder druk. Tegelijkertijd kan dit een mooi instapmoment opleveren. Bitcoin kan wel eens goud gaan vervangen en in de komende vijf jaar naar $20.000 tot $55.000 gaan. Dat is een stijging van ruim 2500% ten opzichte van de huidige prijs ($2080) . Dat is de mening van topstrateeg Tom Lee, die als eerste van Wall Street zijn visie meldt.

De prijs van de digitale munt viel in het weekend onder de $2.000 en zette een dieptepunt neer op $1.836, een daling van 8% in 1 dag en bijna 40% lager dan de hoogste stand van $3.018 op 11 juni. Ethereum, het broertje van Bitcoin daalde naar $155 op zondag. Dat is circa 60% lager dan de piek op $395 op 13 juni. De uitverkoop is een herinnering dat de beweeglijkheid in deze beleggingen hoog is. Deze krach kan echter ook een prima instapmoment zijn. Volgens Topstrateeg Tom Lee kan de munt in de komende jaren wel eens naar de $20.000 tot $25.000 gaan. Zijn belangrijkste argument is dat cryptovaluta goud gaat vervangen.

De marktwaarde van goud is circa $ 7.500 miljard is daarmee veel groter dan die van Bitcoin die slechts $14 miljard is. Het aanbod van goud neemt echter toe door mijnbouw terwijl het aantal beschikbare bitcoins rap naar de grens van $21 miljoen gaat.  Dit betekent dus een hoge vraag en beperkt aanbod van bitcoin. Deze kunnen de prijs in de toekomst flink aanjagen. Dekoers is al reeds geëxplodeerd van $1.000 in het begin van het jaar naar $3.000 in juni. Volgens de analist kan de digitale munt  naar $20.300 in 2022. Als rekening gehouden wordt met andere omstandigheden kan bitcoin in de komende vijf jaar naar $12.000 tot $55.000.

Lee verwacht ook dat centrale banken de digitale munt zullen kopen als de totale marktwaarde boven de $500 stijgt. Deze ligt voor alle cryptovaluta nu op circa $100 miljard gezamenlijk. Als de monetaire autoriteiten op digitale munten storen kan dat een “game changer” zijn. Recent hebben centrale banken reeds naar de mogelijkheid gekeken om digitale munten aan te houden.

Automatisch beleggen in Bitcoin

Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan die u via twitter kunt volgen: https://twitter.com/TomJerry_BTC. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/economie/valuta/bitcoin-gaat-nog-20-keer-kop/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (6 reacties)

Toon: Nieuwste | Oudste

 1. Dirk De Block says:

  Bitcoin is gebakken lucht, van waar komt het, van wie komt het,wie of wat creërd het, wat is zijn reële waarde, wat de zot er voor geeft, het is bijna misdadig om mensen in dit avontuur/dwaling mee te sleuren. Sommigen zullen er aan verdienen, velen zullen zwaar verliezen, het moderne piramide spel.

 2. Tommy says:

  Deze Lee heeft bij de vrijdagborrel iets te veel gehad en begon wat te raaskallen, en toevallig was er een journalist in de buurt….

 3. Rob says:

  Een nieuwe tulpenrally is gaande.

 4. Jantje says:

  Wat een negatieve en ongeschoolde reacties zeg, hoop dat jullie nooit les van mij hebben genoten.

  • Tommy says:

   Kan zomaar zijn dat er ongeschoolden reageren hier, hoe erg kan dat zijn ‘Jantje’ als het internet van, en voor, iedereen is… Stel dat jij je verheven voelt boven de rest, en wellicht ook nog eens Bitcoins inslaat, is dat jouw probleem, toch?

 5. Rob says:

  Jantje, je maakt mij wel erg nieuwsgierig waarin je les geeft. Kan me op dit moment geen enkele voorstelling maken van een deskundig vak waarin de verklaring van een positieve visie op de bitcions kan worden verklaard. Overigens ben ik (bijna) nooit negatief (zelfs niet over de beurs) en zeker niet ongeschoold. wacht met nieuwsgierigheid je reactie af.

wp-puzzle.com logo