DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Van $350 naar $1 miljoen in paar minuten

Bitcoin blijft de gemoederen verbazen. dit keer is het Ethereum, een alternatief voor de digitale munt. Gisteren werd het verhandeld op $319 maar in een paar seconden dook de koers omlaag naar slechts $0,10 na een forse verkooporder. Hierdoor kon in een paar minutten $1 miljoen verdiend worden. Aan de andere kant hebben veel handelaren geld verloren.

Gratis Nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres hieronder in en klik op inschrijven. Ontvang daarmee tijdig onze nieuwsbrief met nieuws en tips.

De koers stortte in op de GDAX, een groot Amerikaans handelsplatform waar je bitcoin, ethereum en andere cryptovaluta kunt kopen en verkopen. De verkoopopdracht had tot gevolg dat een aantal orders werd uitgevoerd van $317,81 tot $224,48. De koers begon verder te dalen en 800 stop loss orders werden uitgevoerd en tevens zorgen margin liquidaties voor verdere verkoopdruk. Later steeg de digitale munt weer naar zijn oorspronkelijk niveau van boven de $300.

 

 

Bron: StockTwits

$1 miljoen verdiend

GDAX heeft verklaard dat deze transacties “normaal” waren en niet teruggedraaid gaan worden wat een enorme domper voor de kleine belegger is. Op het sociale forum Reddit, klaagden gebruikers over een verlies van $3.000 tot $9.000.

Aan de andere kant waren er ook winnaars.  John DeMasie liet een tabel zien van de handelsgeschiedenis ten tijde van de flash crash.  Een persoon had een order ingelegd van $3.800 mocht Ethereum dalen naar $0,10. De belegger besteedde theoretisch $380 om deze digitale munt te kopen. Als de koers weer boven de $300. dan had de handelaar een winst gemaakt van meer dan $1 miljoen.

Digitale munt mania

De crash komt op een moment dat de koers van de digitale munt naar ongekende hoogtes stijgt en de belangstelling van het publiek toeneemt. Het is echter wel rijden op een wild paard: de koersschommelingen zijn enorm. Dus als u misselijk wordt van een rondje in een achtbaan dan is een belegging in Bitcoin af te raden. Ethereum werkt als programmeerbaar geld ook veel makkelijker en beter dan Bitcoin! Ethereum representeert een enorme innovatieve programmeerkracht. De mogelijkheden zijn onbegrensd voor het bouwen van een alternatieve decentrale economie met de programmeerbare Ethereum blokketen.

Gratis Nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres hieronder in en klik op inschrijven. Ontvang daarmee tijdig onze nieuwsbrief met nieuws en tips.

De verwachting is dan ook dat het Ethereum netwerk en eigen interne economie zich zeer snel zal ontwikkelen in termen van verdere investeringen, gebruikstoepassingen en marktkapitalisatie. Hiervoor is Ether nodig. Ether zal een toenemende vraag krijgen van de interne opbloeiende Ethereum economie. Dit zal ook de Ether (ETH) prijs ten goede komen.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/economie/valuta/350-naar-1-miljoen-paar-minuten/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo