DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Source: Antana & https://flic.kr/p/gGQzK3Source: Antana & https://flic.kr/p/gGQzK3

3 aandelen om te profiteren van Bitcoin

Bitcoin blijft de gemoederen bezighouden. Voorstanders van de digitale munt en bitcoin-haters staan lijnrecht tegenover elkaar. De laatste stellen dat bitcoin geen intrinsieke waarde heeft en dus een zeepbel is die gaat knappen. Feit is wel dat de digitale munt de opmars gewoon voortzet.

In een artikel hebben wij u uitgelegd hoe u kunt beleggen in Bitcoin.  U zou uw eigen bitcoins kunnen maken. Dit proces wordt mining genoemd. Een andere manier is om bitcoin te kopen. Een andere mogelijkheid is om indirect bitcoins te kopen via een tracker of via een CFD broker.  Nu willen we ingaan op een andere mogelijkheid: namelijk door aandelen te kopen die kunnen profiteren van de Bitcoin-trend.

Bitcoin wordt nog steeds omgeven met de nodige scepticisme door de financiële wereld. Volgens Larry Fink, de voorzitter en topman van Blackrock laat Bitcoin je gewoon zien hoeveel vraag naar witwaspraktijken er in de wereld is. De topman van JP Morgan Chase vindt Bitcoin een fantastisch product voor criminelen.

Buiten de wereld van Wall Street lijkt Bitcoin gestaag toe te werken naar brede acceptatie. Zoals gebruikelijk bij innovatie, loopt Azië voorop. In dit geval is het Japan, van wie de regering regelgeving op de Bitcoin-handelsmarkt heeft opgesteld. Dat heeft alleen maar tot gevolg gehad dat de basis van Bitcoin-handelaars in Japan werd verbreed, omdat historisch gezien de burgers bereid waren om een ​​beetje te experimenteren op zoek naar rendement.

Japan wil vereist dat bedrijven die Bitcoin verhandelen een aanvraag moeten indienen voor een licentie en jaarlijks gecontroleerd worden, samen met “ken je klant” -vereisten. Sinds de implementatie van deze regels is de handel op Japanse Bitcoin-beurzen gestegen. De volumes waren in september 6,5 miljoen Bitcoins die werden verhandeld, tegen iets minder dan 500.000 die in januari 2016 werden verhandeld. Hoewel Bitcoin in Japan nog steeds niet als wettig betaalmiddel wordt beschouwd, is het geclassificeerd als een “betaalmethode”. Consumenten daar kunnen Bitcoins gebruiken in meer dan 200 verkooppunten in het hele land en dat aantal groeit snel. De verwachting is dat andere regeringen over de hele wereld het Japanse model zullen gaan volgen.

3 bitcoin-aandelen

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/economie/valuta/3-aandelen-om-profiteren-bitcoin/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (1 reactie)

Toon: Nieuwste | Oudste

  1. Tommy says:

    Momenteel wordt je bijna doodgegooid met het hele Bitcoin gebeuren, in allerlei vormen, en dat alleen al zou reden moeten zijn om je niet in te laten met Bitcoin, en wat er al gedaan is er in zou maar beter afscheid van genomen moeten worden. Als iets zo in de picture staat is de kans zeer groot dat het hoogste punt bereikt is, of er niet ver vanaf zit, en dan kun je fluiten naar de, of je, Bitcoins.

wp-puzzle.com logo