DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Source: Dennis Jarvis & https://flic.kr/p/jgZJ6bSource: Dennis Jarvis & https://flic.kr/p/jgZJ6b

Prijsstijging woningen in Top 3 West-Europa

Calcasa vergeleek dit kwartaal de Nederlandse woningprijsontwikkeling met die van andere West-Europese landen. In deze vergelijking werden alle grote lidstaten van de EU meegenomen, plus Noorwegen en Zwitserland. Uit dit onderzoek blijkt dat de Nederlandse woningprijzen met 8,2% zijn gestegen en dat Nederland daarmee tot de top 3 van West-Europa behoort.

Alleen Portugal en Ierland gingen Nederland voor, met een prijsontwikkeling van respectievelijk 12,5% en 11,8% over 2017. Beide landen werden samen met Italië, Griekenland en Spanje het hardst door de kredietcrisis getroffen. Dit had uiteraard ook zijn weerslag op de woningprijzen. Van deze landen liggen de woningprijzen in Portugal en Ierland als enigen weer boven het niveau van vóór de kredietcrisis.

Stijging of daling van de beurzen? Wij hebben een handelssysteem op de Duitse DAX (de AEX van onze oosterburen) ontwikkeld die op beide kan inspelen. Auto trading die gemiddeld 137% per jaar heeft verdiend. Het systeem kon iedere € 7.000 veranderen in € 33.597 in de afgelopen 2,5 jaar. Vergelijk dit met uw beleggingen. U kunt zowel AUTOMATISCH als door middel van SMS SIGNALEN meedoen.

Nederland in de top van sterkste stijgers afgelopen drie jaar
Het figuur hieronder toont de jaarlijkse prijsontwikkeling voor Nederland en de EU landen. In vergelijking met de gemiddelde woningprijsontwikkeling in de Europese Unie doet Nederland het de laatste drie jaar duidelijk beter. De afgelopen drie jaar is de gemiddelde woningprijs in Nederland met 20,9% gestegen. Alleen in Ierland, Portugal en Zweden zijn de woningprijzen harder gestegen, met respectievelijk 29,8%, 29,1% en 29,1%.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/economie/prijsstijging-woningen-top-3-west-europa/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo