DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Deze zinsnede uit een inmiddels oud kleinkunstliedje heb ik gekozen om deze toch wel bijzonder bijdrage in een paar woorden te vatten.

De wereld is om zeep, er gebeuren rare dingen

Deze zinsnede uit een inmiddels oud kleinkunstliedje heb ik gekozen om deze toch wel bijzonder bijdrage in een paar woorden te vatten. Is wat volgt jouw tijd niet waard of houdt het je uit slaap? Het zou leuk zijn uw mening te mogen leren kennen.

Iemand op het “kritische beleggers”-forum wekte mijn belangstelling voor David Wilkerson, een Amerikaanse predikant. Hij schreef in 1973 een boekje dat in het Nederlands “Het Visioen” heet. Het eerste hoofdstuk weidt hij aan “Economische chaos”, het tweede aan “Drastische weersveranderingen en aardbevingen”. Hier volgt een samenvatting, waarbij ik zoveel als mogelijk religieus neutraal blijf. Voor religieuze besprekingen zijn andere fora meer geschikt.

Lees hier het volledige stuk van ons gewaardeerde lid Luc en geef ook uw mening.

P.S. David Wilkerson overleed een dag voordat Luc zijn artikel schreef.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/economie/de-wereld-is-om-zeep-er-gebeuren-rare-dingen/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo