DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


U bent een ondernemer, een arts of een ingenieur en u heeft niet zo veel tijd om de beurs te volgen. Is er dan een manier om relatief veilig, eenvoudig en stabiel te beleggen?

Veilig en eenvoudig beleggen

U bent een ondernemer, een arts of een ingenieur en u heeft niet zo veel tijd om de beurs te volgen. Is er dan een manier om relatief veilig, eenvoudig en stabiel te beleggen?

Er zijn verschillende soorten beleggers. Particulieren die het spannend vinden om de beurs bij te houden en niet terugschrikken van risico. Er zijn ook beleggers die het rustig aan willen doen en blij zijn met een beetje meer rendement boven het spaarbankboekje.

Op het forum is er een interessante discussie gestart.

Robbie stelt:

ik ben zelfstandig ondernemer sinds drie jaar en heb wat geld om weg te zetten. Ik heb geen ambitie en tijd om de beurs in de gaten te houden en wil daarom mijn geld (deels) in een fonds stoppen.

Ik hoef niet het onderste uit de kan. Als een rendement van een paar procent boven de spaarrekeningen wordt gehaald (dus nu zeg maar 2,5%, doe er wat bij, kom je op 5% ofzo), dan vind ik het best.

In de reacties kunt u verschillende mogelijkheden lezen.

Begin uw eigen beleggingsfonds

Een interessante zienswijze is die van Noach. “Maar er is nog een andere mogelijkheid en wel je begint je eigen beleggingsfonds. Zonder nu een analyse te maken en te geven zal de olieprijs de komende jaren stijgen tot 200 dollar een bedrijf wat daarvan gaat profiteren is Royal Dutch.”

Ga bij de oprichting van het persoonlijk beleggingsfonds Robbie uit van een aantal dingen en het is best goed dat je deze argumenten nog eens controleert of ze valide zijn.

U kunt de gehele discussie lezen op http://www.dekritischebelegger.nl/forum/beginners/kun-je-eenvoudig-veilig-en-goedkoop-in-een-beleggingsfonds-met-wat-rendement.

Mogelijk heeft u zelf alternatieven of vragen, dan kunt u het daar plaatsen.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/veilig-en-eenvoudig-beleggen/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo