DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Speciaal voor onze bezoekers

De Kritische Belegger heeft een mooie samenwerking gesloten met MarketDrums.

Zij bieden de mogelijkheid om onze bezoekers een maand lang gratis real-time ál het nieuws over door uw geselecteerde fondsen en markten per email, SMS, RSS en elektronische agenda updates te ontvangen.

MarketDrums is de nieuwe dienst die u als belegger als eerste real-time ál het nieuws geeft over alleen de fondsen waarin ú investeert. Informatie die u nodig heeft om goed te kunnen beleggen. Het nieuws is afkomstig van gerenommeerde leveranciers zoals Dow Jones, Hugin en de beursgenoteerde bedrijven zelf.

Marketdrums_tel

Hoe het werkt? U selecteert de beursfondsen waarin u belegt en ontvang persoonlijk alle persberichten, media nieuwsberichten, rapporten en agenda-aankondigingen van deze fondsen. U kunt zelf kiezen of u het nieuws wilt ontvangen via SMS, RSS en/of e-mail, terwijl financiële kalenders automatisch in uw elektronische agenda zoals Outlook of iCal worden geplaatst.

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/van-de-redactie/speciaal-voor-onze-bezoekers/

Gerelateerde artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen
Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo