Nieuw! Nu ook wekelijkse nieuwsbrief

Wij sturen een e-mail zodra er een nieuw bericht op De Kritische Belegger is gepubliceerd.

U kunt de alerts instellen op de voorkeur van uw (sub) categorieën. Als u bijvoorbeeld alleen in Goud geïnteresseerd bent, dan ontvangt u een bericht zodra er een nieuw artikel over Goud gepubliceerd is. Zodoende wordt u niet overvoerd met e-mails. U kunt zich ten alle tijden ook weer uitschrijven.

Wij hebben deze service bijwerkt zodat de ontvangst betrouwbaarder is en in een meer aangename lay-out.  Daarnaast hebben wij nu een optie aangemaakt voor een wekelijkse nieuwsbrief. Dat is handig als u de beurs niet elke dag volgt maar wel op de hoogte wilt blijven.

Meld problemen via onze contactpagina.

Als u nog geen lid bent: Vul hieronder uw e-mail adres in. Daarna krijgt u binnen enkele ogenblikken een bevestigingslink en vervolgens kunt u uw voorkeuren instellen.

Gratis Nieuwsalert

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/van-de-redactie/nieuw-nu-ook-wekelijkse-nieuwsbrief/

Gerelateerde artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen
Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo