DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Met het nieuwe e-mail alert systeem kunt u voortaan uw voorkeuren instellen. Zo kunt u zelf bepalen van welke categorie de nieuws email alerts wilt ontvangen.

Nieuw! E-mail alerts naar uw voorkeur

Beste Bezoekers,

Zoals u gemerkt heeft, groeit de website De Kritische Belegger snel. Steeds meer professionele partijen willen met ons samenwerken door het leveren van columns. Ook ontdekken steeds meer bezoekers onze site.

Door de flinke groei kregen wij het verzoek van bezoekers om het email systeem aan te passen. Een lezer die geintereseerd is in grondstoffen hoeft niet per se op de hoogte gehouden te worden over de andere categorieën. Zodoende wordt u niet overvoerd met e-mails.

Met het nieuwe e-mail alert systeem kunt u voortaan uw voorkeuren instellen. Zo kunt u zelf bepalen van welke (sub)categorie de nieuws email alerts wilt ontvangen. U ontvangt een link, waarmee u uw voorkeuren kunt instellen. (onderaan de alert)

Onderaan de e-mail van een alert kunt u zien:

U ontvangt dit bericht omdat u zich aangemeld heeft.
Als u zich wilt uitschrijven of uw instellingen wilt wijzigen, klik dan op:

Als u op die linkt klikt, kunt u uw voorkeuren wijzigen.

In de toekomst zullen de mogelijkheden uitgebreid worden, inclusief een wekelijkse nieuwsbrief die u dan ook zelf kunt instellen.

Als u een nieuwe bezoeker bent, kunt u zich aanmelden via Gratis Nieuws Alert .

Zoals u weet, kost het onderhoud en het doorvoeren van nieuwe dingen op de site veel tijd en moeite. Wij willen u vriendelijk vragen een financiële bijdrage te schenken om de noodzakelijke veranderingen door te voeren.

Uw bijdrage kan bestaan uit een klein bedrag, zoals 10 euro.

U kunt op een veilige manier storten via Paypal, door op de onderstaande knop te klikken:


Uit onze poll (stemmachine) blijkt dat ruim 70% van de bezoekers de website goed tot uitstekend vindt. Heeft u suggesties om De Kritische Belegger beter te maken, dan kunt u ons een mail sturen. Ook achten wij u oordeel over deze site welkom.

Cookies moeten aanstaan. Verplichte velden zijn aangemerkt met *.

Uw gegevens
Uw bericht
Bevestiging

Met vriendelijke groet,
Satilmis Ersintepe

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/van-de-redactie/nieuw-e-mail-alerts-naar-uw-voorkeur/

Gerelateerde artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen
Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo