DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Source: Vince Wingate & https://flic.kr/p/tEp9kSource: Vince Wingate & https://flic.kr/p/tEp9k

Meest gevaarlijke beleggingsklimaat in 45 jaar

De dollar zit in een berenmarkt. De Amerikaanse munt is ten opzichte van een mand met de belangrijkste valuta’s meer dan 20% gedaald. De zwakte zal naar verwachting zeven jaar aanhouden. De prijsactie van vorige maand is het begin van de volgende down-leg

Een zwakke dollar heeft enorme implicaties voor bijna elke beleggingscategorie, vooral vanwege de enorme hoeveelheid kapitaalconcentratie in de Amerikaanse munt en de niet-aflatende bullishness die zo velen verbaasde.

Een zwakke dollar is goed nieuws voor de olieprijzen. De prijs van het zwarte goud zou wel eens de grote verrassing kunnen zijn van 2018. Elke belangrijke inflatie sinds 1973 wordt aangewakkerd door een stijging van de olieprijzen. In bredere zin zullen grondstofprijzen ook gestuwd worden. De stijging zal versnellen.

De aanbevelingen van experts voor 2018 is voor u op een rijtje gezet en een selectie gemaakt van aandelentrackers om daarop in te spelen. KLIK HIER om het gratis rapport aan te vragen.

Ruwe olie, olievelddiensten, metalen en mijnbouw, materialen en industrie kunnen allemaal een snellere groei ervaren in vergelijking met hun recente trends. De opkomende markteconomieën zullen waarschijnlijk profiteren van een groeiende instroom van kapitaal naarmate de dollar verzwakt, wat hun neiging om te investeren en consumeren zal versterken.

Dit zou een zelfevullende groeicyclus kunnen creëren die meer kapitaal weghaalt van de dollar en ervoor zorgt dat grondstoffenprijzen boven verwachting uitstijgen – een spiegelbeeld van de ineenstorting van grondstoffenprijzen die de neerwaartse verwachtingen te boven gingen toen de dollar aan het versterken was. Dit zou ook opwaartse verrassingen kunnen veroorzaken in de inflatie gemeten in USD , met of zonder snellere Amerikaanse groei.

Jarenlang hebben we betoogd dat China op vele manieren de leider is. De rente op obligatiemarkten begon daar als eerste te stijgen. De lange bearmarkt in grondstoffen eindigde eerst in China. En onlangs hebben we opgemerkt dat de Chinese geldsnelheid drastisch begint te stijgen. De geldsnelheid is zo lang gedaald dat niemand er aandacht aan besteedt. Maar in een inflatoire boom zou de snelheid zeker toenemen  , wat bijdraagt ​​aan de inflatoire tendensen.

Amerikaanse obligaties die mogelijk gepiekt hebben en de excessen op de Amerikaanse aandelenmarkt , leveren verder bewijs dat beleggers het meest gevaarlijke – en opportunistische – investeringsklimaat in 45 jaar kunnen aangaan.

De aanbevelingen van experts voor 2018 is voor u op een rijtje gezet en een selectie gemaakt van aandelentrackers om daarop in te spelen. KLIK HIER om het gratis rapport aan te vragen.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/meest-gevaarlijke-beleggingsklimaat-45-jaar/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo