DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Simon Cunningham & http://lendingmemo.com/

Deze belegging is prima voor uw pensioen

Beleggen doet u om een mooi rendement te behalen of als hobby. U spaart voor uw pensioen of de studie van uw kinderen of kleinkinderen. Ook kan u beleggen omdat u het spannend vindt en plezier aan wilt beleven. Tegenwoordig is er veel keuze waarin u kunt beleggen. De komst van ETF’s heeft markten geopend waar bijna niemand eerder toegang toe kon hebben – vooral als u niet veel geld had om te investeren.

Vroeger kon je beleggen in individuele aandelen, obligaties of beleggingsfondsen. Via ETF’s kunt u nu investeren in alles van palladium tot Thailand en buitenlandse rommelobligaties. Er zijn meerdere ETF’s beschikbaar voor verschillende strategieën en beleggingsfilosofieën (waarde, groei, inkomsten, enz.). Bovendien zijn deze fondsen beschikbaar voor vrijwel iedereen met een bank/broker rekening .

De populariteit van ETF’s (trackers) heeft ook een licht geworpen op beleggingen in beleggingscategorieën als een belangrijk middel voor langetermijn / pensioneringsstrategieën. In plaats van alleen aandelen en obligaties te kopen, zijn veel portefeuilles nu gediversifieerd in 10 tot 15 (of meer) activaklassen, zoals buitenlandse staatsobligaties en grondstoffen.

Een van de populairste beleggingscategorieën waarin het afgelopen decennium is geïnvesteerd, zijn opkomende markten. Deze klasse omvat landen als China, India en Brazilië. Het zijn meestal landen die een hoge groei kunnen ervaren, maar ook een hoog risico hebben (waarbij China het perfecte voorbeeld is).

Nu de waarderingen (vooral in de Verenigde Staten) torenhoog zijn, kunnen beleggers zich in de laatste weken van het jaar wenden tot opkomende markten voor groei. Wij hebben een indextracker geselecteerd die het prima zal doen. Deze belegging heeft sinds de oprichting een cumulatief rendement van ruim 400% gehaald. Wilt u weten welke belegging dit is? KLIK HIER om het rapport te bestellen.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/indexfondsen/belegging-is-prima-pensioen/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo