DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


DAX: risico op hernieuwde daling blijft hoog

Als teruggekeken wordt naar de afgelopen week, is het merkbaar dat de DAX inderdaad een andere terugval heeft afgewend. Beleggers kunnen echter niet met vertrouwen naar de toekomst kijken. Het risico van een hernieuwde neerwaartse golf blijft hoog. In ieder geval moet het begin van de week redelijk stil zijn. Dat stelt Franz-Georg Wenner.

In het langetermijnperspectief, dat dus cruciaal is voor strategische investeerders, heeft de recente malaise tot nu toe nauwelijks enige schade veroorzaakt. Het opwaartse kanaal dat sinds eind 2009 bestaat, is nog steeds intact en de algemene trend is daarom positief. Met de correctie ging de DAX slechts rond de 12.000 / 12.300 (rood) in de ondersteuningszone. Zelfs als de voortgaande stabilisatie faalt, biedt de ondergrens van de uptrend (blauw) op 11.340 nog een belangrijk terugkoopgebied. Zolang de DAX zijn trendlijn behoudt, zullen de koersen waarschijnlijk blijven stijgen in plaats van een grotere correctie.

Stijging of daling? Wij hebben een handelssysteem op de Duitse DAX ontwikkeld die op beide kan inspelen. Auto trading die gemiddeld 137% per jaar heeft verdiend. Het systeem kon iedere € 7.000 veranderen in € 33.597 in de afgelopen 2,5 jaar. Vergelijk dit met uw beleggingen. U kunt zowel automatisch als door middel van SMS signalen meedoen.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/dax-risico-op-hernieuwde-daling-blijft-hoog/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo