DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Critivestor is een nieuwsbrief die geschikt is voor de lange termijn belegger. Precies twee jaar geleden zijn we met deze portefeuille begonnen. Het startkapitaal was 10.000 euro. Het vermogens is aangegroeid naar 12.770 euro, wat een rendement betekent van 27,7%.

Critivestor voor lange termijn beleggers

Critivestor is een nieuwsbrief  die geschikt is voor de lange termijn belegger. Precies twee jaar geleden zijn we met deze portefeuille begonnen. Het startkapitaal was 10.000 euro. Het vermogens is aangegroeid naar 12.770 euro, wat een rendement betekent van 27,7%. Het is belangrijk te weten dat deze goede prestaties exclusief dividend zijn. De beleggers die de portefeuille volgen ontvangen dit dividend (kan oplopen tot bijvoorbeeld 7,7 % ). Daardoor is hun rendement in werkelijkheid aanzienlijk hoger! Ook worden renteopbrengsten buiten beschouwing gelaten.

Hieronder de grafische weergave van de ontwikkeling van de portefeuille exclusief dividend

Totale vermogen Critivestor per 4 oktober 2013 exclusief dividendontvangsten

Totale vermogen Critivestor per 4 oktober 2013 exclusief dividendontvangsten

 

Critivestor

Het gaat om een portefeuille met uitsluitend trackers. Het is een goedkope en effectieve manier van beleggen. Het aantal transacties is minder dan 10 per jaar (afhankelijk van de marktomstandigheden). Er kan zowel in fysieke ETF’s als synthetische trackers worden gehandeld. Met Critivestor beleggen wij wereldwijd in aandelen,obligaties, grondstoffen etc met Trackers.

Critivestor is geschikt voor de lange termijn belegger die die niet veel transacties wilt doen.

Kenmerken zijn:

-Beleggen voor de lange termijn met een offensieve insteek

-Gespreid beleggen met trackers zodat de kosten beperkt worden.

-Wereldwijd beleggen in de markten zoals China, Brazilië, India etc.

Voor wie is het geschikt?

Als u niet de hele dag de tijd heeft om de markten te volgen of gewoon niet wilt volgen, dan is Critivestor een mooie nieuwsbrief voor u. Wij beleggen voor de lange termijn met een offensieve insteek. Het aantal transacties voeren wij uit op basis de kansen in de markten.

Beleggers die zich abonneren kunnen elke week een update van de portefeuille verwachten. Daarnaast geven wij een wijziging van de portefeuille zo spoedig mogelijk door. U krijgt dus niet alleen de instap maar ook de uitstap te weten.

Voor meer informatie (en als u zich wilt aanmelden) over Critivestor kunt u alles nog eens rustig nalezen op: http://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/critivestor/

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/critivestor-lange-termijn-beleggers/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo