DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Source: Rising S companySource: Rising S company

Run op Amerikaanse schuilplaatsen

In de afgelopen twee weken is door de toenemende spanningen tussen Amerika en Noord-Korea, de verkoop van ondergrondse schuilplaatsen met 90 procent gestegen. Dat meldt het Amerikaanse bedrijf Rising S.

Een vertegenwoordiger van het bedrijf dat ondergrondse schuilplaatsen maakt, zegt in een interview tegenover Fox News dat de verkoop van hun producten ook in Japan is gestegen in het kader van de dreiging van de DPRK (Noord-Korea).

De prijsklasse voor dergelijke schuilplaatsen begint vanaf 39.500 dollar. Een klant zal dit bedrag moeten betalen om een ​​kleine bunker te kopen van 8 tot 12 meter, bestaande uit een kamer die een slaapkamer, keuken en een badkamer. De prijs voor ondergrondse complexen bedraagt ​​meer dan 8 miljoen dollar.

In de afgelopen 24 uur is de relatie tussen de Verenigde Staten en de Noord-Korea dramatisch verslechterd. De Noord-Koreaanse autoriteiten dreigen het Amerikaanse legerbasis op Guam aan te vallen. De Amerikaanse president Trump zei dat de VS zou reageren met “vuur en woede”, als Noord-Korea de Amerikaanse faciliteiten zou aanvallen.

Bunkeraandelen

Hoe kunnen beleggers hiervan profiteren? Wij hebben u in het verleden gewezen op de zogenaamde bunkeraandelen. Bedrijven die middelen bieden voor elke schuilkelder. Dat kunnen ondernemingen zijn die bronwater aanbieden of producenten van ingeblikte voedsel. Ook makers van gasmaskers en generatorenproducenten maken hier deel van uit.

Gratis nieuwsalert

Als u nog geen abonnement heeft op onze gratis nieuwsalerts kunt u lid worden. Daarmee blijft u op de hoogte wanneer er een nieuw artikel is gepubliceerd. De alerts zijn toegesneden op uw interesse gebied. Klik hier om u aan te melden als u dat nog niet heeft gedaan.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/run-op-amerikaanse-schuilplaatsen/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo