DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


De laatste update over de rendementen van de door mij voorgestelde aandelen en opties dateert alweer van begin oktober 2010. Hoogste tijd dus voor een update.

Tussenstand (3)

De laatste update over de rendementen van de door mij voorgestelde aandelen en opties dateert alweer van begin oktober 2010. Hoogste tijd dus voor een update.

De hieronder weergegeven resultaten zijn niet alleen de posities die we al verkocht hebben, maar ook de openstaande adviezen. Sommige van deze adviezen zullen op winst staan dan wel een winst hebben opgeleverd en sommige adviezen zullen nog in de min staan. Oftewel, in deze column zal ik weer met de billen bloot gaan. Uiteraard is het aan een ieder zelf om te beoordelen of een door mij voorgestelde constructie ook past in zijn/haar beleggingsprofiel.

Voor de goede orde, alle rendementen (positief en negatief) zijn exclusief transactiekosten.

Tussenstand rendementen opties 3

Tussenstand rendementen opties 3

Het gemiddelde rendement komt uit op ruim 100 %. (Uiteraard is dit een beetje een flauw trucje, omdat dit hoge rendement in hoge mate veroorzaakt wordt door de driepoten en we voor een kleiner bedrag in driepoten investeren dan in bijvoorbeeld een aandeel met een strangle)

De kolom Resultaat zijn daadwerkelijk gerealiseerde winsten of verliezen. De kolom Tussenstand geeft het resultaat weer van posities die nu nog openstaan.

drs Richard H.J. de Jong RBA is adjunct directeur vermogensbeheer bij Van Lieshout & Partners N.V.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/opties/tussenstand-3/

Gerelateerde artikelen:

Richard de Jong

drs RH.J. de Jong RBA is vermogensbeheerder en adjunct directeur bij Van Lieshout & Partners N.V., een landelijk werkende en onafhankelijke onderneming, gespecialiseerd in vermogensbeheer en financiële planning. De Jong (1973) studeerde financiële economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij is sinds 2000 verbonden als vermogensbeheerder aan Van Lieshout & Partners N.V. Hiervoor was hij werkzaam als consultant corporate finance bij Arthur Andersen. Als vermogensbeheerder maakt hij met name gebruik van de kwantitatieve en fundamentele analyse. Tevens gebruikt hij derivaten om zijn visie te ondersteunen. Doel van zijn columns is de belegger meer kennis over opties bij te brengen en de belegger te ondersteunen in zijn/haar beleggingsbeslissingen.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo