DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Het is verstandig de komende dagen en weken uw aandelenportefeuille onder de loep te nemen. Europese aandelen hebben dit jaar prima gepresteerd.

Markt nadert kookpunt

Het is verstandig de komende dagen en weken uw aandelenportefeuille onder de loep te nemen. Europese aandelen hebben dit jaar prima gepresteerd. Onze service voor lange termijn beleggers, heeft hiervan geprofiteerd door een tracker te kopen die inspeelt op een stijging van de koersen. Het gaat om de iShares EURO STOXX 50 UCITS ETF,

Dit is een exchange traded fund (ETF) dat tot doel heeft de performance van de STOXX 50® Index zo nauwkeurig mogelijk te tracken. De ETF belegt in de onderliggende (fysieke) effecten waar de index uit bestaat. De STOXX 50 Index biedt posities in 50 van de grootste aandelen uit Europese ontwikkelde landen, gemeten en gewogen op basis van free float marktkapitalisatie. iShares ETF’s zijn fondsen die door BlackRock worden beheerd. Zij zijn transparant, kostenefficiënt en liquide en worden net als een regulier aandeel op de beurs verhandeld. iShares ETF’s bieden flexibele en gemakkelijke toegang tot een grote verscheidenheid aan markten en assetklassen.

Critivestor staat dit jaar op een winst van 11,7%. Sinds de start op 1 oktober 2011 is een rendement van ruim 30% behaald. Het is belangrijk te weten dat deze goede prestaties exclusief dividend zijn. De beleggers die de portefeuille volgen ontvangen dit dividend (kan oplopen tot bijvoorbeeld 7,7 % ). Daardoor is hun rendement in werkelijkheid aanzienlijk hoger! Ook worden renteopbrengsten buiten beschouwing gelaten.

De markt nadert wel zo langzamerhand het kookpunt dus het is niet uitgesloten dat er binnenkort wijzigingen zullen volgen. Wilt u ook de portefeuille volgen? Meld u zich dan aan: KLIK HIER

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/markt-nadert-kookpunt/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo