DAX-systeem: van € 7.000 naar € 33.769

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Source: Nico Jensen & https://flic.kr/p/9qmcC5Source: Nico Jensen & https://flic.kr/p/9qmcC5

Koopwaardige aandelen na de correctie

Beleggen is net als schaken. U moet de tegenstander een stap voor blijven. Dat betekent dat u dus nu al moet nadenken welke aandelen opgepikt kunnen worden na een correctie op de markt. Een ding is wel duidelijk en dat is dat de markt absurd overgewaardeerd is. De VIX-index staat op de laagste stand sinds 2007.

Een beweging van 100 punten op de Dow Jones is zeldzaam en zelfs de grondstoffenmarkten zijn tam. Een beetje stoom van de ketel kan dus geen kwaad. We weten niet precies wanneer die correctie begint maar we kunnen met een pak geld klaar staan om bodem te gaan vissen.

Wij hebben dus een lijst met zeven koopwaardige aandelen samengesteld die koopwaardig zijn na een correctie. Het zijn allemaal fantastische aandelen die u jaren in portefeuille kunt houden. Ze zijn echter op dit moment aan de dure kant. Dus wacht uw kans af.

WILT U WETEN WELKE AANDELEN DIT ZIJN? BESTEL DIT RAPPORT VOOR SLECHTS 19,95 INCLUSIEF BTW. >>> VRAAG HIER NU HET RAPPORT AAN <<<

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/fondsen/koopwaardige-aandelen-correctie/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo