Source: www.bluecoat.com/ & https://flic.kr/p/qFPWChSource: www.bluecoat.com/ & https://flic.kr/p/qFPWCh

Beleggen in internetveiligheid

De veiligheid op internet wordt een steeds belangrijkere zaak. Dat bleek ook tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Er was ingebroken in de e-mailaccounts van prominente Democraten. Volgens de Amerikaanse veiligheidsdiensten zat Rusland daarachter.

Onlangs werd bekend dat er een enorme diefstal van 1,2 miljard inloggegevens had plaats gevonden. Ook e-mailadressen van het ministerie van Defensie stonden op de lijst. Het NCSC ontving de gegevens van het bedrijf Hold Security, dat in augustus melding maakte van de hack. Het gaat voor zover bekend om de grootste hack tot nu toe. Hackers zouden erin geslaagd zijn om 420.000 websites te hacken en vervolgens e-mailadressen, gebruikersnamen en wachtwoorden buit te maken. Aangezien veel mensen bij veel onlinediensten vaak dezelfde combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken, lopen mensen van wie de gegevens zijn buitgemaakt een groot risico.

Volgens de Amerikaanse president Donald Trump is dergelijke internetcriminaliteit een grote bedreiging voor de nationale veiligheid van de Verenigde Staten. Hij vindt dat dit probleem onmiddellijk moet worden aangepakt en acht de hulp van bedrijven daarbij onmisbaar. Zij weten volgens hem uit eigen ervaring het best wat wel en niet werkt tegen kwaadwillenden op internet.

Het is dus belangrijk dat gebruikers zich wapenen tegen diefstal van gegevens. In de komende jaren zal dit belang alleen maar toenemen omdat we steeds meer zaken online afhandelen. Als belegger kunt u profiteren van deze trend. Er zijn bedrijven die diensten aanbieden om burgers en bedrijven te beter op internet te beveiligen.

Wij hebben een rapport opgesteld over beleggen in internetveiligheid . U kunt het aanvragen door te klikken op de afbeelding hieronder.

Gratis rapport internetveiligheid

Source: www.bluecoat.com & https://flic.kr/p/pmsAN4

 

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/fondsen/beleggen-in-internetveiligheid/

Gerelateerde artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen
Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo