DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


De winst van Critvestor, onze portefeuille met wereldwijde beleggingen, is verder opgelopen. Het resultaat is gestegen naar 1.287 euro oftewel een rendement van 13,25%. Vorige maand stond de teller nog op 1.000 euro.

Een Prima Rendement

De winst van Critvestor, onze portefeuille met wereldwijde beleggingen, is verder opgelopen.  Het resultaat is gestegen naar 1.287 euro oftewel een rendement van 13,25%. Vorige maand stond de teller nog op 1.000 euro.

Het is belangrijk te weten dat deze goede prestaties exclusief dividend zijn. De beleggers die de portefeuille volgen ontvangen dit dividend (kan oplopen tot bijvoorbeeld 7,7 % ). Daardoor is hun rendement in werkelijkheid aanzienlijk hoger!

Critivestor staat na vijf maanden op een winst van 1.287 euro oftewel een rendement van 13,25%. Alle posities staan ruim in de plus. Zo hebben wij in de portefeuille een tracker die in koper belegt. Deze staat ruim 22% in het groen.

Hieronder een voorbeeld van de portefeuille. Uit respect voor onze abonnees zijn bepaalde gegevens in deze tabel niet vermeld.

CV 2 maart 2012

CV 2 maart 2012

Klik op figuur om te vergroten (opent in nieuw venster)

Huidige waarde:11,007.40 EUR
Winst:1,287.84 EUR
Winst in %:13.250 %

 

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Het rendement werd behaald door minimale transacties dus door relatief lage kosten!

Wat is Critivestor?

Met Critivestor beleggen wij wereldwijd in aandelen,obligaties, grondstoffen etc met Trackers. Trackers worden steeds populairder ten koste van de ‘ouderwetse’ beleggingsfondsen. Het is een goedkope en effectieve manier van beleggen.

Kenmerken zijn:

-Beleggen voor de lange termijn met een offensieve insteek

-Gespreid beleggen met trackers zodat de kosten beperkt worden.

-Wereldwijd beleggen in de markten zoals China, Brazilië, India etc.

Meer informatie kunt u terugvinden op http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/nieuw-critivestor/ en http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/wereldwijd-beleggen-met-trackers/

Voor wie is het geschikt?

Als u niet de hele dag de tijd heeft om de markten te volgen of gewoon niet wilt volgen, dan is Critivestor een mooie nieuwsbrief voor u. Wij beleggen voor de lange termijn met een offensieve insteek. Het aantal transacties voeren wij uit op basis de kansen in de markten.

Beleggers die zich abonneren kunnen elke week een update van de portefeuille verwachten. Daarnaast geven wij een wijziging van de portefeuille zo spoedig mogelijk door. U krijgt dus niet alleen de instap maar ook de uitstap te weten.

Abonnement

Wij vragen voor de nieuwsbrieven een bedrag van slechts 99 euro inclusief BTW voor 3 maanden.

Daarmee kunt u een portefeuille volgen die wereldwijd gespreid is, bijgehouden door een ervaren vermogensbeheerder.  U krijgt dus elke week een nieuwsbrief met een update en ook als er een wijziging in de portefeuille plaatsvindt.

U kunt u aanmelden via critivestor@dekritischebelegger.nl. Vermeld uw naam, adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/een-prima-rendement/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo