DAX-systeem: van € 7.000 naar € 35.443

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


Beleggen in aandelen met een hoog dividend loont. Al is het maar omdat op de lange termijn het dividend een groot deel (het grootste zelfs) uitmaakt van het rendement. Dividend is dus belangrijker dan koerswinst op de lange termijn.

Tip: aandelen met hoog dividend

Beleggen in aandelen met een hoog dividend loont. Al is het maar omdat op de lange termijn het dividend een groot deel (het grootste zelfs) uitmaakt van het rendement. Dividend is dus belangrijker dan koerswinst op de lange termijn. Daarom is een belegging in kwaliteitsaandelen met een hoog dividend lonend. Doe dat echter wel gespreid.

Wij hebben vorige week met Crtivestor, onze portefeuille met wereldwijde beleggingen, positie ingenomen door middel van een tracker (trackers worden steeds populairder ten koste van de ‘ouderwetse’ beleggingsfondsen. Het is een goedkope en effectieve manier van beleggen.). Het betreft grotendeels ondergewaardeerde aandelen uit sectoren als telecom, nutsbedrijven en financiële dienstverlening.

Vorige week hebben we een positie gesloten in de hoogrenderende Europese bedrijfsobligaties. Het rendement (exclusief dividend) bedraagt 19,3 procent. De uitgekeerde dividenden zijn steeds wel hoog geweest op deze belegging.

Aanmelden Critivestor

Als u niet de hele dag de tijd heeft om de markten te volgen of gewoon niet wilt volgen, dan is Critivestor een mooie nieuwsbrief voor u. Wij beleggen voor de lange termijn met een offensieve insteek. Het aantal transacties voeren wij uit op basis de kansen in de markten.

Beleggers die zich abonneren kunnen elke week een update van de portefeuille verwachten. Daarnaast geven wij een wijziging van de portefeuille zo spoedig mogelijk door. U krijgt dus niet alleen de instap maar ook de uitstap te weten.

U kunt u aanmelden via deze link: KLIK HIER

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/dividend/tip-aandelen-met-hoog-dividend/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo