DAX-systeem: van € 7.000 naar € 34.951

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


https://pixabay.com/nl/financi%C3%ABle-crisis-stock-exchange-544944/ geen attributie noodzakelijk

Een veel grotere daling is op komst

De Amerikaanse beurzen toonden vrijdag veerkracht. De toonaangevende beursgraadmeter S&P 500 sloot met een winst van 1,49%. De Dow Jones won 1,4% en de technologiebeurs Nasdaq dikte 1,7% aan. Het lijkt erop dat na de uitverkoop van de laatste dagen de aandelenbeurzen in herstel zijn. Vandaag zijn bijvoorbeeld Amsterdam en Frankfurt goedgemutst.

Beleggingsexpert Bob Prince van hedgefund Bridgewater, die $160 miljard onder de hoede heeft, verwacht dat dit herstel van korte duur zal zijn.

“Er was lange tijd veel zelfgenoegzaamheid opgebouwd in de markten, dus we denken niet dat deze shake-out binnen een paar dagen zal zijn afgelopen. Er komt waarschijnlijk een veel grotere daling aan”.

Stijging of daling? Wij hebben een handelssysteem op de Duitse DAX ontwikkeld die op beide kan inspelen. Auto trading die gemiddeld 137% per jaar heeft verdiend. Het systeem kon iedere € 7.000 veranderen in € 32.905 in de afgelopen 2,5 jaar ! KLIK HIER voor meer informatie.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/grotere-daling-is-op-komst/

Gerelateerde artikelen:

Satilmis Ersintepe

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna bekleedde hij diverse functies in de financiële wereld. Sinds 2002 houdt hij zich bezig met de financiële journalistiek. Zo was hij redacteur van de financiële website BeursOnline en heeft tevens voor diverse sites geschreven.

facebook twitter

verkorte link:


top

wp-puzzle.com logo