DAX-systeem: van € 7.000 naar € 33.769

Zowel automatisch als door middel van SMS signalen

Klik hier voor meer informatie en resultaten


DAX: opletten !

De DAX beleefde – conform de verwachting – een positieve handelsdag. Of de positieve stemming van lange duur is valt te betwijfelen. In de loop van vrijdag ontwikkelden de cycli een geleidelijk in kracht toenemende bearish formatie. Opletten dus.

DAX 11 december 2017

DAX 11 december 2017

Over de grafiek

De koersgrafiek (wit) toont het koersverloop van de DAX van de afgelopen 4 handelsdagen. Van de vier cycli zie je zowel het historische als het toekomstige verloop (1 dag vooruit).

De mintgroene lijn onderscheidt strategische koopwaardige fases (grafiek onder mintgroen) van verkoopwaardige periodes (grafiek boven mintgroen). De paarse lijn levert een extra tactische tradingindicatie: de grafiek onder paars is koopwaardig, boven paars is verkoopwaardig.

De sentimentcycli zijn berekend op basis van een sentimentindicator. De cycli tonen de trend van het sentiment, berekend over de afgelopen 135 handelsdagen (dus ongeveer 6 maanden).

Door hun diepe wortels in de koershistorie staat het verloop in de komende  4 handelsdagen – met een waarschijnlijkheid van 97% – zo goed als vast.

Anders dan de traditionele technische analyse volgt het koersverloop de indicatoren (de cycli), in plaats van andersom.

Pieter Bos

Stijging of daling? Wij hebben een handelssysteem op de Duitse DAX ontwikkeld die op beide kan inspelen. Alle aan-en verkopen gaan automatisch dus het is mogelijk dat u zelf niets meer hoeft te doen. Het systeem heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een resultaat van € 21.888 gemaakt. Vergelijk dit met uw beleggingen. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing KLIK HIER

Artikel is geprint van De Kritische Belegger: http://www.dekritischebelegger.nl

URL(internetadres) naar het artikel: http://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/dax-opletten/

Gerelateerde artikelen:

Pieter Bos

Pieter Bos heeft als onafhankelijk analist en adviseur wereldwijd tienduizenden beleggingsfondsen en vermogensbeheerders in kaart gebracht. Hij kent de markt over de volle breedte. Als jurist maakt hij graag onderscheid tussen "recht" (de gepresenteerde werkelijkheid) en "echt" (de verhulde werkelijkheid). Hij heeft een eigen algoritme ontwikkeld. Dat laat zien dat marktsentiment, volgens hem het belangrijkste financiële fundament, volgens vooraf kenbare cycli verloopt. Pieter Bos heeft tevens ervaring als auteur, columnist en docent.

facebook twitter

verkorte link:


top

Reacties (4 reacties)

Toon: Nieuwste | Oudste

 1. SatilmisSatilmis says:

  Update 12 december 2017: De DAX beleefde – conform de verwachting – een wisselvallige handelsdag. De positieve stemming van vrijdag werd nog even voortgezet maar bleek inderdaad van korte duur.

  Vandaag beloven de cycli opnieuw een positieve start die in de loop van de dag wederom lijkt te worden doorbroken.

  DAX 12 december 2017

 2. SatilmisSatilmis says:

  Update 13 december 2017: De DAX ging in een wisselvallige stemming van start en wist pas in de loop van de dag, onder invloed van een positief Wall Street, in de groene cijfers te blijven.

  Voor vandaag beloven de cycli een matige tot positieve openingsfase. Omdat New York, in ieder geval in de startfase, wat gas lijkt terug te nemen, keert de wisselvalligheid waarschijnlijk ook in Frankfurt terug.

  DAX 13 december 2017

 3. SatilmisSatilmis says:

  Update 14 december 2017: De DAX beleefde – in lijn met de voorspelling – een matige tot positieve openingsfase en kwam, door een matige handelsdag in New York, in de loop van de dag onder druk te staan.

  De wisselvalligheid is weer terug en beïnvloedt de vooruitzichten, zowel voor vandaag als de dagen erna. Die zijn matig tot zwak.

  DAX 14 december 2017

 4. SatilmisSatilmis says:

  Update 15 december 2017: De DAX beleefde – in lijn met de voorspelling – een wisselvallige dag. Na een matige openingsfase verzwakte de stemming in de loop van de dag.

  Volgens de meerdaagse grafiek (niet afgebeeld) keert de bull op korte termijn terug. Of dat vandaag het geval is laat zich op basis van de intraday grafiek (hierboven weergegeven) betwijfelen.

  De grafiek belooft enig technisch herstel, maar de sentimentsgrafiek zal worden teruggeduwd door de geel/lichtblauwe kruising tussen de bearish formatie van de hoofdcycli (rood/donkerblauw).

  DAX 15 december 2017

wp-puzzle.com logo